Connect with us

4ος Όμιλος

Νίκη για Ιωνικό 2-0 τον ΠΑΟ Κρουσώνα

Published

on

Μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα ο Ιωνικός επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΟ Κρουσώνα. Η ομάδα της Νεάπολης πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση βγάζοντας διάθεση και αρκετό ρυθμό στο παιχνίδι της πήρε το τρίποντο το οποίο τη φέρνει στην 5η θέση όπου συγκατοικεί μαζί με τον Ηλυσιακό (16 βαθμοί). Από την άλλη, οι ασπρόμαυροι γνώρισαν δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική την ήττα μετά από εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας από την Τρίγλια και παρέμειναν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και συγκεκριμένα στην 12η θέση με συγκομιδή επτά βαθμούς.

Το συγκρότημα του Λευτέρη Βασιλειάδη έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και έφτασε στην κατάκτηση της νίκης χάρις σε γκολ των Ντούλια (35′ με πέναλτι) και Ρόβα στο 46′ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Όσον αφορά τον υπόλοιπο αγώνα, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα χωρίς να το καταφέρουν ενώ ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μακριά από το καλό του εαυτό και ήταν φυσικό και επόμενο να ηττηθεί.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης): Παλλιγίνης, Κατσικιάς, Τσαφταρίδης (75′ Τσακίρης), Προβατίδης, Γεωργακόπουλος (58′ Κυριακίδης), Κρητικός, Καραχάλιος Α., Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας (79′ Μιχαλακάκος), Παντελίδης.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Ράικο Γιάνγιανιν): Κουρουπάκης, Μποχώνης, Τσοχαταρίδης (80′ Γιαννακάκης), Καλεμάκης, Κανδηλάκης, Καρυπίδης, Χύζι, Μπάμπης (46′ Ανωγειανάκης), Μανιδάκης (70′ Ρομπάκης), Σαβελίδης, Πήλιος.