Connect with us

4ος Όμιλος

Νίκη με κακή εμφάνιση για τον ΟΦΗ, 2-0 τον Ατρόμητο

Published

on

Χάρις τις εύστοχες εκτελέσεις πεναλτι των Αλέξη Περογαμβράκη και Ζβαρντκο Πόποβιτς, ο ΟΦΗ που βρέθηκε σε μέτρια ημέρα επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου Πειραιά ξεπερνώντας την ομάδα των Καμινίων στην βαθμολογία αφού βρίσκεται πλέον στην 10η θέση με 12 βαθμούς. Οι ασπρόμαυροι σε ακόμη ένα ματς παρουσίασαν πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη η οποία είναι δεδομένο ότι τους τονώνει την ψυχολογία εν όψει του ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή στην Ραφήνα με την Τρίγλια. Αντίθετα, οι παίκτες του Σταύρου Ηλιόπουλου παρότι έβγαλαν στο γήπεδο αρκετό πάθος και αποφασιστικότητα δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα επιστρέφοντας από την πόλη της Κρήτης με μηδαμινή συγκομιδή.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν κακό όσον αφορά το θέαμα με τον Ατρόμητο να κρατάει μακρυά από την εστία του τον ΟΦΗ, ενώ στην επανάληψη η εικόνα ήταν η ίδια με τους γηπεδούχους εν τέλει να βρίσκει τη λύση από τα έντεκα βήματα δυο φορές και να παίρνουν τη νίκη. Απεναντίας, οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν ένα από τα καλύτερα τους παιχνίδια ολοκληρώνοντας τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αριανούτσου στη φάση του δεύτερη πέναλτι με δεύτερη κίτρινη.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Δαμιανάκης,Κώτσιος, Φαζός, Πιθαρούλης, Περογαμβράκης, Πατινιώτης (46′ Koιλιάρας), Πόποβιτς (87′ Παπατζίκος), Σαχινίδης, Φαμπίνιο (87′ Βιγιαφάνε).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος) Αθανασόπουλος, Κολιος, Σιγάλας,Φυσαράκης, Αριανούτσος, Στρατής (76′ Στρατής), Γεωργιάδης (70′ Γεωργίου), Σιδηρόπουλος, Θανόπουλος, Μαρινάκης (76′ Μπαλτζάκης), Δανασής.