Connect with us

slideshow

Νίκη οι Παίδες του Πειραιά (2-0) ισοπαλία οι Νέοι στην Εύβοια( 0-0)

Published

on

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Πειραιά που νίκησε την αντίστοιχης της Εύβοιας μέσα στην έδρα της με 2-0 .

Η ομάδα του Τάκη Σπυρόπουλου επέβαλε την ανωτερότητα της στην επανάληψη , όπου σημείωσε και τα δυο τέρματα της . Το σκόρ άνοιξε ο Αράπης στο42’μετά από πάσα του Μανθάτη , για να διπλασιάσει ο Παναγιωτόπουλος με υπέροχη ατομική προσπάθεια.

Καλή η διαιτησία του Λάμπρου( Εύβοιας )

ΠΑΙΔΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ:Βασιλείου, Γκρινιάρης, (78’Αλεξίου) Αναστασιάδης( 78’Σταμούλος) Καρράς,,  Λάμπρου Σταματίου, Πεχτέσης( 58’΄Δάνγκας) Αγγελάτος Β., Μαναρίτσας, Αγγελάτος Δ., Κόλλιας

ΠΑΙΔΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κούμτσιος, Νομικός (65’Μποζάς) Παχής, Τσαμπακίδης, Μακροστέργιος, Τζιόλας, Μανθάτης (78’Αθανασόπουλος) Αράπης, Παναγιωτόπουλος, Παπανικολόαυ, Γκίκας( 75΄Παπαδόπουλος)

 


 Δεν μπόρεσαν  οι Νέοι

 

Δεν μπόρεσαν οι παίδες του Πειραιά να κάμψουν την αντίσταση της Εύβοιας παρά τη υπεροχή τους .

Οι παίκτες του Δημήτρη Καλύκα έχασαν καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Γεωργαλάκη και Τζανιδάκη .

Παραλίγο όμως να χάσουν και το παιχνίδι αφού οι γηπεδούχοι είχαν στο 62’δοκάρι με τον Σμυρναίο. Ο τελευταίος αποβλήθηκε στο 75’με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Θεοδώρου .

ΝΕΟΙ ΕΥΒΟΙΑΣ: Ανδρούτσος, Βασιλείου, Μικράκης, Κιτίδης, Παππάς(37’Ντουλαβέρης)  Κότσαρης, Χατζηστάμου, Βλάχος(83’Πολίτης) , Σμυρναίος, Μήτρου, Κοτρόζος( 71΄Σαραντόπουλος)

ΝΕΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κωνσταντινίδης, Παπαγεωργίου ,Καζάλας, Ιατρού(82’Τούρλος) , Δασκαλάκης, Φίλος, Τζανιδάκης, Κουκουνάκης, Γεωργαλάκης Πaπανδρέου(61’Γερόλυμος)  Καλιακούδας(55’Ζαχαρίου)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply