Connect with us

4ος Όμιλος

Νίκη πεντάδας για Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Την ανοδική πορεία που διαγράφει τις τελευταίες αγωνιστικές πιστοποίησε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης ο Ερμής Ζωνιανών αφού επικράτησε με 3-1. Οι πράσινοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ ανέβασαν στροφές και πήραν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα η οποία τους φέρνει στην 5η θέη μαζί με Ιωνικό, Εθνικό Πειριαά και Ηλυσιακό.

Από την άλλη, οι κυανόλευκοι αφού στάθηκαν αρκετά καλά για ένα ημίχρονο όπου και προηγήθηκαν, στην επανάληψη δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και ηττήθηκαν μένοντας στους 8 βαθμούς υποχωρώντας παράλληλα στην 13 θέση.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έχασαν σημαντική ευκαιρία να προηγηθούν στο 20′ με σουτ του Πασαλίδη το οποίο εξουδετέρωσε ο Καρακούτσης.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 30′, ο Κουιρουκίδης με σουτ έγραψε το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει αφού στο 36′ ο Ανυφαντάκης με σουτ μέσα απο την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη, η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη μπήκε πιο αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας σε ακόμη ένα ματς σε μεγάλη ημέρα τον Νίκο Κατσικοκέρη βρήκε τον τρόπο να πετύχει δυο γκολ και να πάρει το τρίποντο. Ο έμπειρος επιθετικός ‘χτύπησε’ στο 65′ και στο 78′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1, κι ενώ οι κυανόλευκοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 73′ λόγω αποβολής του Κουιρουκίδη με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία

ΕΡΜΗΣ: Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Τζανής, Γιακουμάκης, Ανυφαντάκης, Σκουτέλης (58′ Μπεκατώρος), Σταθόγλου, Κατσικοκέρης, Στρατήγης (78′ Σουκιάς), Μπέρκης (57′ Μπαστάνης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Βαγγέλης Γούτης) Μαρινάκης, Φύτρος, Καραμπά, Χόρτσας, Βασιλείου, Νίκου (59′ Καναβέτας), Παπασάββας, Μητσόπουλος, Πασαλίδης (71′ Νταγκρας), Ιβάνοφ (69′ Χατζησάββας), Κουιρουκίδης.