Connect with us

4ος Όμιλος

Νίκη ψυχολογίας για Εθνικό Πειραιά

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Κηφισιά ο Εθνικός Πειραιά αφού επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Γλυφάδας. Με το τρίποντο αυτό, οι κυανόλευκοι που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία, αναρριχήθηκαν στην 6η θέση με 20 βαθμούς και πλέον μπορούν να κοιτούν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν το ματς, όμως το φάουλ  με το οποίο πήρε το προβάδισμα ο Εθνικός στο 42′ με τον Σούφλα έκοψε τα… πόδια των παικτών του Θανάση Μπέλλου. Οι ‘κόκκινοι’ που ηττήθηκαν και παρέμειναν 13η θέση με 9 βαθμούς μπήκαν δυνατά στο ματς με τον Ιωάννου στο 3′ να έχει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως ο Βουτσινάς έδιωξε σωτήρια. Στο 18′ ήταν η σειρά του Ντούνη να απειλείσει όμως η μπάλα έφυγε κόρνερ μετά την παρέμβαση του Βουτσινά. Στο 20′ οι ‘κόκκινοι’ διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή για πέναλτι, αφού σε σουτ του Σινάνι υποστήριξαν ότι η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού του Εθνικού.  Στο 42′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ, με τον Σούφλα να ευστοχεί γράφοντας το 1-0 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παϊκόπουλου με δεύτερη κίτρινη στο 76′. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα όμως οι ενέργειες του Γιώργου Μάναλη δεν βρήκαν στόχο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης )Boυτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μαντζώρος,Τερζής,Μαρτίνος, Κατίδης (73′ Ντάλλας) ,Σούφλας, Μάναλης (88′ Μπένα), Στρατάκης, Σουλελές (90+2 Θεοδωσίου)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Θανάσης Μπέλλος) Ζιώγκας ,Κατσίβελας, Σινάνι, Παικόπουλος, Τσιτοφώτος, ,Μπούμπας, Παντελής (50′ Κόκκαλης), Ντούνης (83′ Ζαχι), Καλογιάννης, Ιωάννου,Κόντι (70 ‘Αραμπατζής)