Connect with us

4ος Όμιλος

Νίκη ψυχολογίας για την Γλυφάδα στον Άλιμο

Published

on

Διατεθειμένος να πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι στην κατηγορία αποδεικνύεται ο ΑΟ Γλυφάδας ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟΤ Αλίμου με 2-0 παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα. Το συγκρότημα του Θανάση Μπέλλου έβγαλε αντίδραση μετά τον αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών μεσοβδόμαδα και με το τρίποντο που που πήρε σκαρφάλωσε στην 12η θέση με 9 βαθμούς απέχοντας πλέον τρεις βαθμούς από την προνομιούχο 9η θέση.

Αντίθετα, ο ΑΟΤ Αλίμου δεν τα κατάφερε παρά την αξιόμαχη εμφάνιση με αποτέλεσμα να παραμείνει στην τελευταία θέση, με το κλοιό πλέον όσον αφορά την παραμονή να σφίγγει αισθητά για τους ‘μπλε’.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά στην επανάληψη και να ανοίγουν το σκορ στο 65′ με τον Καλογιάννη. Στο 75′ ο Ηλίας Ιωάννου βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 2-0

Διαιτητές: Σφέτσιας (Σάμου), Μπούμπας-Πυργάκης (Κορινθίας)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Ζήκος Ζήσης): Αμουτζάκης, Γόργακης, Κόπελας, Νταϊφώτης, Πέττας, Σάμιος (70′ Νικολάου), Καραγιάννης, Πέτρου, Καζαντζής, Παυλίδης (46′ Νούλας), Κατσαδούρος (65′ Σαμιώτης)

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Θανάσης Μπέλλος): Ζιόγκας, Τσιτοφώτος (47′ λ. τρ. Κόκκαλης), Σινάνι, Παϊκόπουλος, Σταμπούλογλου, Μπούμπας, Παντελής (73′ Κατσίβελος), Ντούνης, Παπακωνσταντίνου (35′ Κόντι), Ιωάννου, Καλογιάννης/