Connect with us

7ος Όμιλος

Νικολέτος: “Ο κύκλος μου στον Ιερόθεο έκλεισε”

Published

on

Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια με την ποιότητα του έχει βοηθήσει σημαντικά όλους τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί.

Τα πρώτα του βήματα επαγγελματικά έγιναν σε Εθνικό Αστέρα, Βύζα Μεγάρων, Παναργειακό, Ζάκυνθο όπου έδειξε την κλάση του για να ακολουθήσουν αρκετά καλές σεζόν σε Ιωνικό, Αστέρα Βάρης και Αστέρα Ιτέας.

Πέρυσι η σεζόν τον βρήκε στον Άγιο Ιερόθεο με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε, όσες φορές χρειάστηκε να αγωνιστεί αρκετά καλές εμφανίσεις.

Ο λόγος για το Γιώργο Νικολέτο ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας και γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Ιερόθεο.

Ο «Λέτο» χαρακτηριστικά τόνισε ότι ο κύκλος του στο σύλλογο έκλεισε και ότι θα προσπαθήσει στο μέλλον όσον αφορά την καριέρα του να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως κρίνεις τη φετινή σεζόν;

Την φετινή σεζόν την κρίνω άκρως επιτυχημένη διότι η ομάδα σώθηκε άνετα και πολύ νωρίς συν ότι φτάσαμε στον τελικό του κυπέλλου Αθηνών που ήταν μέσα στους στόχους μας.

-Σας αφήνει πικρία το γεγονός ότι δεν κατακτήσατε το Κύπελλο;

Μας αφήνει μια μεγάλη πικρία διότι ήταν από τους βασικούς μας στόχους η κατάκτηση του κυπέλλου ώστε να έκλεινε η χρόνια ιδανικά. Απο κει και πέρα ήταν πολύ ωραία εμπειρία ειδικά για τα παιδιά που δεν έχουν ζήσει κάτι ανάλογο αλλά και για το σωματείο που ζήσανε μια τέτοια γιορτή και έναν τόσο μεγάλο θεσμό.

-Η νέα σεζόν θα σε βρει στον Ιερόθεο;

Θεωρώ ότι ο κύκλος μου στην ομάδα έκλεισε και θέλω να ευχαριστώ την διοίκηση το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου για την εκπληκτική χρόνια που ζήσαμε φέτος.

-Οι στόχοι σου;

Οι στόχοι μου φέτος όπως και κάθε χρόνο είναι με οποία ομάδα συνεργαστώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να δικαιώσω τους ανθρώπους που θα με εμπιστευτούν όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχουμε μια υγιέστατη και παραγωγική σεζόν.

-Πως είναι το επίπεδο της Γ’ Εθνικής;

Το επίπεδο της Γ εθνικής δεν είναι αυτό που ήταν παλαιότερα. Αρχικά είναι ερασιτεχνικά τα πράγματα,δεν είναι επαγγελματικό το επίπεδο,βέβαια υπάρχουν παίχτες και ομάδες οι οποίες δουλεύουν επαγγελματικά γιατί έτσι είναι η νοοτροπία τους και η φιλοσοφία τους. Θεωρώ όμως ότι είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο με αισθητά σημάδια βελτίωσης. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε και είναι γνωστές του αντικειμένου κ του χώρου.