Connect with us

4ος Όμιλος

Νιόπλιας: Η πιο δύσκολη και καλύτερη νίκη

Published

on

Ικανοποιημένος από τη νικη που σημείωσε ο ΟΦΗ στην έδρα του Αστέρα Βάρης εμφανίστηκε ο τεχνικός των ασπρόμαυρων Νίκος Νιόπλιας. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην εικόνα του αγώνα τόνισε:Ήταν η πιο δύσκολη και καλύτερη νίκη από την ημέρα που ήρθα στον ΟΦΗ. Το λέω αυτό και μπορώ να καταλάβω τα παιδιά για το πως είναι να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο και με την πίεση του ένα αποτελέσματος που θέλεις και τα καταφέραμε, Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας και να δώσω πολλά μπράβο στις αλλαγές μας. Έτσι θέλουν να αντιδρούν οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο’. Ερωτηθείς με τον τρόπο θα πρέπει ο ΟΦΗ να… χτίσει πάνω σε αυτή τη νίκη, ο Νίκος Νιόπλιας ανέφερε: Είπαμε είναι η πιο σημαντική νίκη αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πολυ γιατί ακολουθεί ακόμη ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Πάλι σε πλαστικό γήπεδο, με περισσότερο φανατισμό μιας και είναι τοπικό και όλοι θέλουν τον ΟΦΗ σαν μεγάλη ομάδα να τον κερδίζουν. Πρέπει να πάρουμε δυνάμεις για να είμαστε και στο επόμενο παιχνίδι όπως χρειάζεται’.

Ερωτηθείς πως του φάνηκε η ομάδα του με δεδομένο ότι για πρώτη φορά αγωνίστηκε, από την ημέρα που ήρθε στον ΟΦΗ σε πλαστικό γήπεδο, ο Έλληνας τεχνικός είπε:

Δεν μπορείς να παιξεις ποδόσφαιρο. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλα στοιχεία τα οποία θεωρώ ότι τα είχαμε. Δεν περιμένω να κάνουμε δέκα με δεκαπέντε φάσεις. Περιμένω δυο τρεις, τέσσερις φασεις και να πετύχουμε ένα γκολ.Αλλά ήταν πολύ καλές φάσεις και πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ’.