Connect with us

4ος Όμιλος

Νιόπλιας: Όσα χρόνια κάθομαι σε πάγκο, δεν το έχω ξαναδεί αυτό!

Published

on

Στην ατυχία αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του, επί θητείας του, πραγματοποίησε το καλύτερο της παιχνίδι στάθηκε ο Νίκος Νιόπλιας αμέσως μετά το ματς με τον Ιάλυσο. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Όσα και να πούμε για την μορφή του παιχνιδιού, δεν περιγράφονται. Ήταν ένα παιχνίδι που έχεις καθολική υπεροχή, πέναλτι, δοκάρι και τα έχεις όλα. Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι και πήραμε μόνο έναν βαθμό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι καθαρά θέμα τύχης και αυτό που δικαιώνει την προσπάθεια μας είναι το χειροκρότημα του κόσμου προς τα παιδιά. Από αύριο, για εμάς ξεκινάει μια καινούργια ημέρα και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης.

Είμαι πολλά χρόνια στο γήπεδο, δεν θυμάμαι σαν προπονητής να έχω συναντήσει τέτοιο παιχνίδι. Να τα έχεις όλα και να σου λείπει το γκολ. Σίγουρα υπάρχουν σημεία που πρέπει να κοιτάξουν. Νομίζω δεν είναι ωραίο αυτό που γίνεται, το να πέφτεις κάτω είναι κάτι που δεν μπορώ να το καταλάβω και ούτε το κατάλαβα ποτέ. Την μια έπιαναν το κεφάλι τους, την άλλη τον δικέφαλο και δεν μπορείς να έχεις ρυθμό. Παρ όλα αυτά είχαμε ρυθμό αλλά μας έλειψε το γκολ.

Δεν μπορούμε να τα φέρνουμε πάντα δικά μας. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Αν κάνουμε αυτήν την προσπάθεια θα έχουμε και τα αποτελέσματα. Αλλά το θέμα είναι ότι είμαστε καλή ομάδα, το βλέπουν όλοι. Δεν νομίζω ότι αν αυτή η ομάδα ήταν από την αρχή δεν θα ήταν μπροστά με 12 βαθμούς.

Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά ήμασταν πίσω και 12 βαθμούς. Δεν μπορούμε να μας παίρνει από κάτω. Για την κατηγορία είμαστε παραπάνω από καλοί.

Κάναμε πολλά καλά πράγματα, μόνο μας έλειπε. Αν βάζαμε το πέναλτι, το παιχνίδι θα ήταν ακόμα πιο εύκολο.