Connect with us

slideshow

Νοκ άουτ τον Ακράτητο ο Σεπολιακός

Επεισόδια με τρεις αποβολές.

Published

on

Τη μεγάλη έκπληξη του πρώτου γύρου του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ πέτυχε ο Σεπολιακός που μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι με τρεις αποβολές προκρίθηκε έναντι του Ακράτητου Άνω Λιοσίων. Ο Σεπολιακός νίκησε με 1-0 και πήρε την πρόκριση χάρη στο εκτός έδρας γκολ που είχε πετύχει στον πρώτο παιχνίδι όταν και είχε ηττηθεί με 2-1. Το γκολ που έκανε την ιστορική για την ομάδα ανατροπή και έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Γκότσε στο 15′.

Στο 90′, διακόπηκε το παιχνίδι για τρία λεπτά, καθώς συνεπλάκησαν μεταξύ τους ποδοσφαιριστές. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μαστραντωνάς ( Ακράτηος) για αντιαθλητική συμπεριφορά, με απευθείας κόκκινη ο Τσεργκώνης ( Σεπολιακός) γιατί επιχείρησε να κλωτσήσει αντίπαλο και ο Κουρέτας ( Ακράτητος) με απευθείας κόκκινη για γρονθοκόπησε αντίπαλο.

Πολύ καλή η διαιτησία του Βάτσιου.

ΣΕΠΟΛΙΑΚΟΣ: Χαλκιάς, Κανάτσι, Αλκενάρης, Γκότσε, Μίχος, Τσιλιγιώργας, Μαρούτας, Κουτσιανικούλης(80′ Μητρόπουλος), Καϊμακάμης(53′ Αναστασίου), Αργείτης, Δράλος(55′ Τσεργκώνης)

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Σαββόπουλος, Λουμάκης, Τσαλερίδης, Παρτσινέβελος(65′ Μαργαρίτης), Ζαχαρόπουλος, Βελλής, Δέδες(51′ Μαστραντωνάς), Κουρέτας, Τσιγγόπουλος, Κουρούμα, Αγκάνοβ(70′ Τσέλα).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply