Connect with us

4ος Όμιλος

Νταμπος: “Δύσκολα συναντάς ομάδες με τη λειτουργία που έχει ο ΠΟΑ”

Published

on

Ο ΠΟΑ έδωσε… μάχη με πολλές ομάδες για τον κάνει δικό του και οι πρώτες ενδειξεις δείχνουν ότι ο Μανώλης Σουτζής είχε δικίο όταν ασκούσε πιέσεις στη διοίκηση ώστε να μην χαθεί η συγκεκριμένη μονάδα.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ντάμπο ο οποίος θα κληθεί να προσφέρει λύσεις φέτος στον προσφυγικό σύλλογο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αρχης γινομένης από τον πρώτο -επίσημο- αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ηρόδοτο την ερχόμενη Κυριακή.

Ο ίδιος με δηλώσεις αναφέρθηκε στον αγώνα λέγοντας:

Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουν δυο ιστορικές ομάδες και είναι ένα τοπικό ντέρμπι του νησιού εδώ και πολλά χρόνια.

Από τη μεριά μας δεν υπάρχει άγχος. Θα πάμε να δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να πάρουμε το ματς’.

Ερωτηθείς, σχετικά με το πως κυλάει η προετοιμασία, ο πρώην άσος του Αιολικού υπογράμμισε:

Η προετοιμασία κυλάει κάτω από καλές συνθήκες. Βέβαια κάποιοι τραυματισμοί που έχουμε μας κρατούν λίγο πίσω έτσι ώστε να… δεθουμε σαν ομάδα αλλά νομίζω μερα με την μέρα θα είμαστε όλοι και πιο έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στο σύλλογο λέγοντας:

Όσο αφορά τον ΠΟΑ, ηρθα σε ένα καινούριο μερος. Oι άνθρωποι της ομαδας προσπαθούν να δώσουν και αυτοί τον καλύτερο τους εαυτό για να μην μας λείπει τίποτα και να έχουμε τις καλύτερες συνθήκες ως ποδοσφαιριστές. Πέρα από το αγωνιστικό κομματι, αυτό το οποίο μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι με πόση αγάπη και πολύ δουλειά λειτουργούν οι ακαδημίες της ομάδες που ξεπερνάνε τα 500 παιδιά κάτι που δύσκολα συναντάς σε ομάδες της Ελλάδας’.