Connect with us

7ος Όμιλος

Ντελέκος: “Εφόσον έχουμε ηρεμία μπορούμε να κατακτήσουμε την 1η θέση”

Published

on

Στην Χαλκίδα γίνεται λόγος ότι αποτελείται από ποδοσφαιριστές που αποτελούν βαρόμετρα που διαθέτουν παραστάσεις από ανώτερα πρωταθλήματα και δίνουν αίγλη στην κατηγορία.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Βαγγέλης Ντελέκος. Ο πρώην άσος του Ηρακλή Ψαχνών αποτελεί τον ενορχηστρωτή στη μεσαία γραμμή των νερατζούρι αφού ξεχωρίζει με την παρουσία του.

Ο ίδιος παραχώρησε μια μία συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας όπου αναφέρθηκε σε πολλά και σημαντικά ζητήματα γύρω από την ομάδα.

Αναλυτικά, οι τοποθετήσεις του:

Πως κρινεις την πορεια της Χαλκίδας στο φετινο πρωτάθλημα;

Η πορεία της ομάδας νομίζω πως συμβαδίζει απόλυτα με τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε σχέση με πέρυσι, θεωρείς οτι η ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση;

Θεωρώ πως έχουμε να συναγωνιστούμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Αήττητος Σπατων. Παρ’ όλα αυτά θα κάνουμε την προσπάθεια μας και εύχομαι στο τέλος να τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και αυτό φαίνεται εντός γηπέδου.

Πως είναι η κατάσταση στην ομάδα και πως επηρεάζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε;

Είναι κάτι που κακά τα ψέματα επηρεάζει αγωνιστικά την ομάδα. Όμως εμείς οι ποδοσφαιριστές κοιτάμε να το προσπερνάμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά μέχρι στιγμής.

Θεωρείς ότι μπορεί να μείνει στην διεκδίκηση της ανόδου μέχρι τέλους;

Όπως είχε και σε προηγούμενη απάντηση, από το καλοκαίρι η ομάδα έχει χτιστεί για να κάνει πρωταθλητισμό. Διαθέτουμε καλούς παίκτες και ήταν η ομάδα βρει πραγματικά την ηρεμία της μπορεί να τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου.

Μια ευχή για το νέο έτος…

Η ευχή που θέλω να δώσω είναι να έχουμε όλοι μας υγεία και το νέο έτος να μας βρει με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες ώστε να επιτευχθεί η άνοδος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply