Connect with us

slideshow

Ντοκουμέντο: Ρουμάνος- “μαϊμού” ο Ράεντ του Πανελευσινιακού

Κίνδυνος τιμωρίας για την ομάδα της Ελευσίνας

Published

on

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να τιναχτεί το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΔΑ στον αέρα με την ένσταση που έχει καταθέσει ο Άτταλος Νέας Περάμου σε βάρος του Πανελευσινιακού για κακή συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ράεντ καθώς αποκαλύπτεται ότι ο Συριακής καταγωγής ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν ως Ρουμάνος με πλαστό διαβατήριο.Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΔΑ απέρριψε το αίτημα του σωματείου της Νέας Περάμου αλλά ο πρόεδρος του Άτταλου, Τάσος Μαρκεσίνης προσέφυγε στην ΕΠΟ, όπου η απόφαση για την έφεση θα βγει στις 25 του μήνα.

Στο μεταξύ, ο Μαρκεσίνης κατέθεσε απαντητικό έγγραφο της πρεσβείας της Ρουμανίας ότι ο Ράεντ δεν είναι Ρουμάνος και ότι το διαβατήριο είναι πλαστό.

Το ντοκουμέντο με ημερομηνία 30-3- 2012 που παρουσιάζεται stoplekto.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ) αναφέρει χαρακτηριστικά:

« Σε απάντηση στο φαξ σας, έχουμε την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι ο BKO RAED δεν είναι Ρουμάνος υπήκοος και το διαβατήριο που αυτός παρουσίασε με αριθ, 0976703 είναι πλαστό.

Για την ενημέρωση της Ρουμάνικης Αστυνομίας για αυτό το γεγονός, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε την διεύθυνση στην Ελλάδα του κ BKO RAED, τον αριθ, τηλεφώνου του, σε ποια ποδοσφαιρική ομάδα έπαιζε και για τον λόγο που το διαβατήριο του δεν ελέγχτηκε μέχρι αυτή τη στιγμή. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε για την αυτήν την περίπτωση και την Ελληνική Αστυνομία.

Με εκτίμηση

Πρεσβευτής Σύμβουλος

Επικεφαλής Προξενικού τμήματος

NIKOLAE ANTON»

Από την πλευρά του Άτταλου κάνουν λόγο για ποινικές ευθύνες ενώ θεωρούν δεδομένη την τιμωρία του Πανελευσινιακού ακόμη και για υποβιβασμό της ομάδας στην αμέσως επόμενη κατηγορία.

Πάντως παράγοντες του ποδοσφαίρου εκτιμούν ότι στην χειρότερη περίπτωση ο Πανελευσινιακός να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά αλλά και πάλι δεν τίθεται θέμα πρωταθλητή καθώς προπορεύεται με πέντε βαθμούς.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply