Connect with us

4ος Όμιλος

Ντούλιας: “Δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι” (Video)

Published

on

Τις πρώτες του δηλώσεις ως  ποδοσφαιριστής του Κερατσινίου έκανε ο Γιώργος Ντούλιας ,μιλώντας στο επίσημο  κανάλι της ομάδας.  Ο ακραίος μεσοεπιθετικός  αναφέρθηκε στους λόγους τους οποίους τον έφεραν στην ομάδα, μίλησε  για τις πρώτες του εντυπώσεις, ενώ αναφέρθηκε και με τα καλύτερα λόγια για τον Πρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Αραβαντινό.

 Για τις πρώτες του εντυπώσεις:   «Είμαι πολύ ευχαριστημένος  με αυτό που συνάντησα .Είχα ακούσει, είχα δει ,μίλησα με τον Πρόεδρο και όλα είναι όπως μου είχαν πει .»

Για το λόγο που ήρθε στο Κερατσίνι: Όπως  σας είπα, μίλησα με τον κο Αραβαντινό , ο οποίος μου ανέλυσε το πλάνο της ομάδας, κάτι το οποίο με βρήκε σύμφωνο  και κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος με κύρος ,τιμάει τα παντελόνια που φοράει  και δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι.

Για τους στόχους του: Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας.  Να πάμε καλά, να σωθούμε γρήγορα και να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται.  Να ευχαριστιέται ο κόσμος που θα έρχεται να μας βλέπει  και να είμαστε καλά μεταξύ μας σαν οικογένεια.