Connect with us

4ος Όμιλος

Ξέφυγε ο ‘Φονέας’!

Published

on

Πιο εύκολα απ’ ότι αποτυπώνει το… ισχνό 1-0 επικράτησε ο Φωστήρας της Επισκοπής αυξάνοντας τη διαφορά του από την 2η Τριγλία στους τέσσερις βαθμούς μετά την ισοπαλία που σημείωσε με τον Αστέρα Βάρης στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Ο «Φονέας» μετά την ήττα από τον Ιάλυσο στην Ρόδο παρουσιάστηκε πεισμωμένος στον αγωνιστικό χώρο του «Σπύρος Γιαλαμπίδης» και αφού δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο α’ μέρος με τους Καιμακαμούδη, Ντάφλα και Όγκμποε έφτασε στη νίκη χάρις σε γκολ του Ντάφλα στο 20’. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την Επισκοπή, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να φτάσουν στην ισοφάριση, και να παραμένουν χαμηλά στην κατάταξη.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Μπότος, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς, Μαγγίνας, Βελέτης, Στάμος (73’ Ταχματζίδης), Ντάφλας (62’ Κούτρος), Όγκμποε, Καιμακαμούδης (90’ Γεροκωνσταντής), Καλημέρης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Νίκος Κωτσοβός) Γεωργίου, Μαραθιανός (46’ λ.τρ. Πάττας), Τοπάλλι, Νίκου, Παπαδήμας, Χαλκιαδάκης, Γούλας, Μπάτσι, Βελονάκης (60’ Μανωλακάκης), Ντινιωτάκης, Φοβάκης (85’ Ρίντι).