Connect with us

slideshow

Ξεκίνημα για Άτταλο με πολλά νέα πρόσωπα

Published

on

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Άτταλου Νέας Περάμου και παράλληλα έγινε και η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Κατσάφαρου (νέου προπονητή της ομάδας), με βοηθό του τον Γιώργο Μπακαλούμη. Το αξιοσημείωτο της φετινής προσπάθειας η παρουσία πολλών νέων προσώπων στο ρόστερ.

Ξεκινήσαμε να δουλέψουμε πολύ,  δήλωσε ο τεχνικός κ Κατάφαρος και συνέχισε,  οι στόχοι είναι γνωστοί για τον σύλλογο. Η ομάδα επιβάλλεται να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η συνταγή για  πετύχεις είναι γνωστή και μοναδική, σκληρή δουλειά και ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα όλα τα άλλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Αφήσαμε κάτι στη μέση από πέρυσι τόνισε με νόημα ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Τζαφέρης αυτό τα λέει όλα , να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Τζαφέρης ευχήθηκε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά τόνισε ότι ο σύλλογος φέτος διαθέτει ποδοσφαιριστές έμπειρους αλλά και νεαρούς, που πάνω από όλα παίζουν γιατί αγαπούν το άθλημα, θα πάμε παιχνίδι – παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Η πρώτη θέση είναι για μας πάντα ο στόχος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply