Connect with us

4ος Όμιλος

Ξεκίνησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Προοδευτικής

Published

on

Στην Προοδευτική ξεκίνησε ήδη ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την νέα περίοδο. Ήδη οι υπεύθυνοι του συλλόγου έχουν έλθει σε επαφή με  έμπειρους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες και  δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρχουν θετικές εξελίξεις.

« Οι μεταγραφές που θα κάνουμε δεν θα είναι εντυπωσιασμού , αλλά ουσίας και οι κινήσεις μετρημένες » δήλωσε ο πρόεδρος των Κορυδαλλιωτών Βασίλης Κατσαρός που απέκλεισε το ενδεχόμενο να συζητήσει με μάνατζερς.

*Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Τρίτη φιέστα της ομάδας για την άνοδο . Οι αρμόδιοι έκριναν σκόπιμο ότι κάτι τέτοιο δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Κι αυτό επειδή η Προοδευτική που έχει γνωρίσει  τόσες μεγάλες δόξες  στο παρελθόν ,  ανήλθε  από το τοπικό πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική .

*Εκδικάστηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η υπόθεση για τον διακοπέντα αγώνα με το Αιγάλεω . Ο δικηγόρος του συλλόγου Αντώνης Ανούστης υπερασπίστηκε τις θέσεις της ομάδας, τονίζοντας ότι η Προοδευτική δεν ευθύνεται για τα όσα συνέβησαν . Την Δευτέρα θα κατατεθούν τα υπομνήματα και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση Στο στρατόπεδο πάντως των «βυσσινί» επικρατεί αισιοδοξία  για την τελική έκβαση.