Connect with us

4ος Όμιλος

“Ξεκόλλησε”η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Published

on

“Ξεκολλησε” επιτέλους από την τελευταία θέση του 4ου ομίλου η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ η οποία επικράτησε με 3-2 της Τριγλίας Ραφήνας, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την ήττα του Ηλυσιακού από τον Ιωνικό. Αυτό σημαίνει ότι για να παραμείνει στην κατηγορία η Χανιώτικη ομάδα θα πρέπει να μην χάσει στη Νεάπολη εφόσον ο Ηλυσιακός κερδίσει στη Ρόδο τον αδιάφορο Ιάλυσο. Σε αντιθετη περίπτωση, το συγκρότημα του Μύρωνα Σηφάκη ακόμη και να χάσει στη Νεάπολη παραμένει στη κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους με τον Αρσενίειβτς να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα γράφοντας το 1-0. Στο 20′ έγινε το 2-0 με τον Καρβουνιάρη με κεφαλιά ε τον Αρσενίεβιτς στο 35′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η αδιάφορη Τριγλία που πάλεψε το ματς ανέβασε στροφές στην επανάληψη και έβαλε δύσκολο στο ΙΝΚΑ αφού στο 37′ ο Μπιταξής αρχικά μείωσε σε 3-1, για να έρθει ο Μακρής στο 82′ και να διαμορφώσει το τελικό 3-2, προσθέτωντας μπόλικο άγχος στα πόδια των γηπεδούχων. Νωρίτερα κκαι συγκεκριμένα στο 56′ ο Καμβύσης είχε δοκάρι.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μαυρουδής-Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης (76’ λ.τρ. Καλοριζικάκης), Ντεντάκης, Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Δημήτρης, Σταθινάκης, Κυτράκης, Περδικάκης, Αρσενίεβιτς, Σουμπασάκης (59’ Τσικουδάκης), Τσίτας.

Τριγλία Ραφήνας (Γιώργος Αρχοντάκης): Δήμιζας, Καμβύσης, Κοτσαλάς, Μακρής, Μπιταξής, Παπασάββας, Τσάγκαρης, Καρβουνίδης, Ποτουρίδης, Τσεβάς (62’ Τζάθας), Νικολόπουλος.