Connect with us

slideshow

Οι “ακούραστοι” του Παλληνιακού

Έξι παίκτες βασικός κορμός

Published

on

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ ολοκληρώθηκε με πολλά χρήσιμα συμπεράσματα να προκύπτουν για την ομάδα του Παλληνιακού από τα στατιστικά των παικτών.

Ο προπονητής Σωκράτης Κιούρκος σε 16 αγωνιστικές χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του με έξι απ’ αυτούς δικαιολογημένα να απολαμβάνουν τον τίτλο των «ακούραστων». Οι Σιαδήμας, Μπούρας, Χριστοφιλέας, Καρακάσης, Γεωργάτος και Ντρένοβα αγωνίστηκαν πάνω από 1000 λεπτά σε σύνολο 16 αγώνων.

Συνεχίζοντας συναντάμε μία δεύτερη κατηγορία παικτών εκείνων που έχουν αγωνιστεί από 800 έως 1000 λεπτά. Συγκεκριμένα ο Ρουφαγάλας μετράει 967 λεπτά συμμετοχής με τους Σκεντούλη, Αλβανό, Κουτσούκο και Ζώκο να τον ακολουθούν κάτω από τα 900 λεπτά.

Τέλος υπάρχει μία τρίτη κατηγορία από τα 800 λεπτά και κάτω. Φιγουράρει ο Ευγάγγελος Κοκκινάκης με 746 λεπτά και ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως ο Μάρκος Ζώκος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ σε 11 συμμετοχές ενώ έχει δώσει και μία ασίστ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply