Connect with us

slideshow

Οι αποφάσεις της ΕΠΣΑ για τον Τελικό Κυπέλλου

Published

on

Την Μ. ΠΕΜΠΤΗ 09/04/2015 και ώρα 16:30, στο γήπεδο ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ), θα διεξαχθεί ο Τελικός Αγώνας Κυπέλλου της Ένωσής μας, μεταξύ των ομάδων: Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο.Η. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ

Στον αγώνα θα γίνει διαχωρισμός φιλάθλων των δύο (2) σωματείων. Οι φίλαθλοι του σωματείου Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ, θα εισέλθουν στο γήπεδο από την θύρα 1 και θα καθίσουν στις θέσεις της θύρας 2.

Οι φίλαθλοι του σωματείου Α.Ο.Η. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ, θα εισέλθουν από την θύρα 7. Μπροστά από τις παραπάνω θύρες, θα υπάρχουν σχετικά εκδοτήρια εισιτήριων, προκειμένου οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να εισέρχονται από τις θύρες όπου βρίσκονται οι φίλαθλοι του κάθε σωματείου.

Οι κάτοχοι των προσκλήσεων (επισήμων), θα εισέρχονται από την θύρα των ΕΠΙΣΗΜΩΝ (θύρες 5 & 6). Σε όλα τα σωματεία μας θα δοθούν από τρεις (3) προσκλήσεις. Οι κάτοχοι των προσκλήσεων αυτών, θα εισέλθουν από την θύρα 4.

Τις προσκλήσεις, τα σωματεία μας θα μπορούν να τις παραλαμβάνουν από τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Α., με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους. Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Α., καλεί όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα αυτόν, που αποτελεί την γιορτή του αθηναϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και με την συμπεριφορά τους, να βοηθήσουν στην μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία του θεσμού.

Η Ε.Π.Σ.Α., ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος, κατά τη διεξαγωγή του ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ της Ένωσης, στον αγωνιστικό χώρο ή στις κερκίδες του γηπέδου, σε φωτογράφους ή ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία, χωρίς έγγραφη άδεια – διαπίστευση από την Ε.Π.Σ.Α. Όσοι επιθυμούν να πάρουν τη σχετική διαπίστευση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι την Μ. ΤΡΙΤΗ 07/04/2015, με τα γραφεία της Ένωσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply