Connect with us

4ος Όμιλος

«Οι στόχοι μας είναι υψηλότεροι απ’ ότι νομίζουν μερικοί »

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Αστέρα Βάρης από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα της Ανατολικής Αττικής στο φιλικό με τον ΑΟ Γλυφάδας. Ο Βαγγέλης Γούτης έδειξε να μένει ευχαριστημένος από την προσπάθεια αλλά και την εικόνα των παικτών του και αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά τον αγώνα όπου και τόνισε:

Σα γενική εικόνα από την προσπάθεια είμαι πολύ ευχαριστημένος και εκτιμώ ότι οι παίκτες δουλεύουν πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα έχουμε δοκιμάσει κάποια σχήματα και πρόσωπα και γι αυτό το λόγο γίνονται άλλωστε και τα φιλικά παιχνίδια. Όσον αφορά στο ματς με την Γλυφάδα, το σκορ ήταν 2-0 υπέρ μας και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα τέρματα όμως μετά τις αλλαγές δεν μπήκαμε καθόλου καλά’. Ερωτηθείς για τους στόχους του Αστέρα Βάρης, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε: Από την ομάδα μας περιμένουμε όσο είναι δυνατόν να έχουμε υψηλότερους στόχους απ’ ότι νομίζουν μερικοί. Όταν λέω υψηλότερους στόχους εννοώ ότι θα πρέπει να είμαστε από τα πρώτα παιχνίδια ανταγωνιστικοί. Άλλωστε πρόκειται για νέα ομάδα με παιδιά που έχουν φιλοδοξίες, όμως θα πρέπει να γίνουμε αξιόμαχό και συμπαγές σύνολο ενώ θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς’.

Φιλικό με Ηράκλειο το Σάββατο

Στο μεταξύ για το Σάββατο στις 17.00 έχει προγραμματιστεί εντός έδρας φιλικό με αντίπαλο την Α.Ε. Ηρακλείου. Ο κ. Γούτης αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες πλην του Αλέξανδρου Σκουρλή που παραμένει τραυματίας.