Connect with us

stoplekto

Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου – Ακούστε καλά λοιπόν κλόουν του ποδοσφαίρου..

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Αγίου Στεφάνου που κάνει λόγο για δήθεν μάνατζερ και ταλαβερτζιδες…

Αναλυτικά η ανακοινωση

Έκπληκτοι παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες κάποια “ανθρωπάκια” που έχουν βαπτιστεί μάνατζερ, ταλαβερτζιδες, και ότι άλλο επιθυμούν, να εκπροσωπούν αθλητές που ούτε καν ξέρουν πως λέγεται το μικρό τους όνομα!

Αν έμεναν μόνο σε αυτό, λόγω του γέλιου που μας προκαλούν (κοινώς “κλόουν”) δε θα δίναμε καμία σημασία θα τους αφήναμε να ζουν στο παραμύθι τους. Όμως όταν φτάνουν σε σημείο για να χαλάσουν μια μεταγραφή να χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως απατεώνες, ληστές, αστείοι κλπ το πράγμα αλλάζει…

Ακούστε καλά λοιπόν κλόουν του ποδοσφαίρου..

Εμείς δόξα το θεό έχουμε όλοι μας τις επιχειρήσεις μας, και ζούμε από αυτές σε αντίθεση με εσάς που ζείτε από τα χαρτζιλίκια που αρπάζετε από δω και από εκεί.

Εμείς σε αντίθεση με εσάς ματώνουμε κάθε χρόνο για αυτό που αγαπάμε, το στηρίζουμε, το υπηρετούμε και το σεβόμαστε και κάπου εκεί κολλάτε και εσείς δυστυχώς… μπας και γλύψετε κάνα κοκαλάκι.

Για να είναι πετυχημένες οι επιχειρήσεις μας έχουμε αντιμετωπίσει άπειρους κλόουν και σε πιο καλή μορφή από την δική σας, κοινώς.. δεν σας βλέπουμε!!

Και αν θέλετε πάμε και ένα βήμα παρακάτω, να βρεθείτε σε καμία εισαγγελία να δίνετε εξηγήσεις για συνομιλίες τηλεφωνικές, για απειλές, για μαύρο χρήμα κτλ. (γιατί ρε κλόουν κάποιοι σας ηχογραφούν κιολας) και μετά θα βάζετε γνωστούς, συγγενείς , θείους , ανίψια , μπας και το σταματήσουμε.

Σε πρώτη φάση καταφέρατε να κάνετε όλο τον ΆΓΙΟ ΣΤΈΦΑΝΟ μια γροθιά, να είστε ανεπιθύμητοι και όπως λέει ο λαός, μακριά και αγαπημένοι, κλοουν ε κλόουν.

Συνεχίστε τις παραστάσεις σας εκεί που σας περνάει…

ΥΓ 1: Σε όλες τις ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ και ακόμα περισσότερο στις γειτονικές μας ομάδες που παλεύουν για τον σχεδιασμό της καινούριας χρονιάς ευχόμαστε καλή επιτυχία δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα παρά μόνο 90 λεπτά μπάλας.

ΥΓ 2: Οι πατεράδες μας, μας ελεγαν με τις κότες δεν θα μιλάς αυτές είναι μόνο για σούπα αυγολέμονο.

ΥΓ 3:Για σένα που ρωτάς τους αθλητές μας αν έχουν μάνατζερ να σου πούμε πως ΟΧΙ , έχουν μυαλό και μπορούν να μιλήσουν μόνοι τους.

Ο πρόεδρος

ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο αντιπρόεδρος

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ

Ο β’αντιπροεδρος

ΑΝΔΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ

Ο επίτιμος πρόεδρος

ΛΕΠΑΤΑΤΖΗΣ ΚΟΣΜΑΣ