Connect with us

slideshow

Οριστικά με 10 ομίλους το νέο περιφερειακό πρωτάθλημα

Μιλάμε για αστεία κατάσταση – κωμικό το νέο πρωτάθλημα ακόμη και με 9 ομάδες ο όμιλος

Published

on

Την έγκριση της ΕΠΟ πήρε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής για τον σχεδιασμό των 10 ομίλων του νέου πρωταθλήματος, και, έτσι, άνοιξε ο… δρόμος για την κλήρωση και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος δυσυτυχώς βρίσκεται εκτόσ πραγματικότητας,και συνεχίζει τον εξευτελισμό του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής.

Ο Βαγγέλης Τοπολιάτης και οι συνεργάτες του (Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Μιχάλης Τζανόπουλος) θα προγραμματίσουν την επόμενη συνεδρίασή τους, στην οποία θα ορίσουν ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής της κλήρωσης.

Μιλάμε για ουσιαστικά για ένα πρωτάθλημα κωμικό αφού θα υπάρχουν όμιλοι ακόμη και με 9 ομάδες, αφού υπάρχουν ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή τυπικά, και δεν πρόκειται να λάβουν μέρος.

Κατά πάσα πιθανότητα, η κλήρωση και για τους δέκα ομίλους θα γίνει σε μία ημέρα στην Αθήνα. Οσον αφορά στους αριθμούς των ομάδων που θα κερδίζουν την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία και θα υποβιβάζονται από αυτοί, θα γίνουν γνωστοί στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, που λογικά θα γίνει μέσα στον Οκτώβρη.

Π.ΝΤΑΛ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply