Connect with us

4ος Όμιλος

ΟΦΗ- Εθνικός Πειραιά 4-0

Published

on

Παρότι παρουσίασε καλό πρόσωπο για ένα ημίχρονο στην επανάληψη ο Εθνικός δεν κατάφερε να πράξει το ίδιο με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 4-0 από τον ΟΦΗ στο ‘Γεντί Κουλέ’. Οι Κρητικοί που είχαν την υπεροχή σε όλο το α’ μέρος έχοντας δοκάρι στο 4′ με τον Περογαμβράκη, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Βουτσινά, αφού ο Θύμιος Γεωργούλης έιχε παρατάξει με σωστό τρόπο την ομάδα του. Στην επανάληψη ,οι παίκτες του Γιώργου Βλαστού μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν μέσα σε 15′ να… τελειώσουν το ματς. Στο 47′ ο Περογαμβράκης έγραψε το 1-0, με τον Πατινιώτη στο 51′ να σημειώνει το 2-0.Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι Μαρτσάκης και Κιάσσος οι οποίοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0. Με τη νίκη αυτή ο ΟΦΗ έφτασε την Κηφισιά στην 5η θέση και τους 30 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός συγκατοικεί με τον Ιωνικό στην 6η θέση με 26 βαθμούς.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατηνιώτης, Φαζός, Κώτσιος, Πιθαρούλης (49′ λ.τ. Μαρτσάκης), Κιάσσος, Φραγκουλάκης, Κοιλιάρας (76′ Δαμιανάκης), Περογαμβράκης, Σαχινίδης (75′ Κουσίδης).

Εθνικός: Βουτσινάς, Στασινός, Γερολύμος (45′ Μπένας), Μαντζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας, Στρατάκης, Αργυρίου (65′ Μανάλης), Σουλελές (65′ Κατίδης).