Connect with us

4ος Όμιλος

ΟΦΗ-Ερμής Ζωνιανών 4-0

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Τριγλίας στη Ρόδο ο ΟΦΗ παραμένοντας πλέον μόνος 2ος μετά το εμφατικό 4-0 κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο έφτασε τους 52 βαθμούς βλέποντας τη διαφορά με τον πρωτοπόρο Φωστήρα να παραμείνει στους τρεις βαθμούς, μετά τη νίκη του ‘Φονέα’ κόντρα στο Ηράκλειο. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν και να γνωρίζουν την ήττα που τους φέρνει στην 8η θέση με 38 βαθμούς, και έξι πόντους μακριά από την διακεκαυμένη ζώνη.

Στο α’ μέρος ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και έχασε διπλή ευκαιρία με τους Φαμπίνιο και Πόποβιτς με τον Καρακούτση να πραγματοποιεί μεγάλες αποκρούσεις. Στο 19′ ο Καλέ δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Ερμή να απειλεί στο 22′ όμως η προβολή του Κατσικοκέρη έφυγε άουτ. Στο 25′ ο Περογαμβράκης έκανε το σουτ με τον Ανδρεαδάκη να διώχνει δύσκολα. Η πίεση των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 26′ με τον Περογαμβράκη να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Φαμπίνιο γράφοντας το 1-0. Στο 40′ ο Καλέ πλάσαρε άστοχα από καλή θέση, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 42′ να στέκεται πιο τυχερός γράφοντας το 2-0. Το τέρμα αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση των ασπρόμαυρων, με τον Χαντί στο 43′ με κεφαλιά ψαράκι μετά την εξαιρετική σέντρα του Μπολλάκη να γράφει το 3-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Πόποβιτς στο 84′ να γράφει το τελικό 4-0 με ένα εκπληκτικό σουτ.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Κιάσσος, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Φαμπίνιο, Πόποβιτς, Χαντί (74′ Πατινιώτης), Καλέ, Σαχινίδης (8′ λ.τ. Περογαμβράκης, 51′ Γουόρντεν).

ΕΡΜΗΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Καρακούτσης (13′ Ανδρεαδάκης), Κορτσινίδης, Κασαπάκης, Ανυφαντάκης, Βογιατζής, Τζανής, Στρατήγης, Σταθόγλου, Κατσικοκέρης (56′ Σκουτέλης), Δ. Πλουσής, Μπεκατώρος (58′ Πασιαλής).