Connect with us

4ος Όμιλος

ΟΦΗ-Ιάλυσος 0-0

Published

on

Μετά τον Αστέρα Βάρης, ο Ιάλυσος αποτελεί την δεύτερη ομάδα που υποχρεώνει τον ΟΦΗ σε εντός έδρας απώλεια αφού ο σύλλογος της Ρόδου απέσπασε την ισοπαλία μένοντας στο ισόπαλο 0-0. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είχε ως συνέπεια ο Φωστήρας να ξεφύγει στους πέντε βαθμούς από τους δεύτερους Τριγλία και ΟΦΗ ενώ ο Ιάλυσος βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με τον Εθνικό Πειραιά έχοντας 39 βαθμούς. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Κλεάνθης Παπαδόπουλος που κράτησε όσες φορές χρειάστηκε τον Ιάλυσο μέσα στο ματς.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, με τον Παπαδόπουλο να λέει όχι στο σουτ του Χαντί. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Κρητική ομάδα κέρδισε πέναλτι με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει την εκτέλεση του Περογαμβράκη. Στο 28′ ηταν η σειρά του Ιάλυσου να απειλήσει όμως το πλασέ του Φονσέκα βρήκε σε ετοιμότητα τον Δερμιτζάκη που μπλοκαρε τη μπάλα.

Στο 41′ ο Παφιάκης είχε εντός περιοχής του Ιάλυσου επαφή με το Χέρι, όμως ο Διαμαντόπουλος έδειξε παίζεται, με τον Καλέ στο 45′ να χάνει σημαντική ευκαιρία για να κάνει το 1-0.

Στην επανάληψη, οι Κρητικοί εξακολουθούσαν να πιέζουν χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το ματς στις καθυστερήσεις όταν η κεφαλιά του Περογαμβράκη κατέληξε στο δοκάρι.

Μελανο σημείο του αγώνα αποτελούν, τα όσα διαδραματίστηκαν αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, αφού, οι παίκτες του Ιάλυσου δέχτηκαν επίθεση στη φισούνα από

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (82΄Μπουρσέλης), Ποποβιτς (68΄Γουόρντεν), Χαντί, Καλέ (74΄Μαρτσάκης).

ΙΑΛΥΣΟΣ(Γιώργος Σάββενας): Παπαδόπουλος, Σταυλάς, Κοκκίνης, Αθανασίου Παντ., Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (82΄Παπαδημήτρης), Φονσέκα, Αθανασίου Αντών., Κορνελάτος(36′ Καρπαθάκης).