Connect with us

4ος Όμιλος

ΠΑΟ Κρουσώνα-ΟΦΗ 1-2

Published

on

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη επί του ΠΑΟΚρουσώνα (1-2) στο Παγκρήτιο στάδιο, έκανε το 5Χ5 και σε συνδιασμό με την ήττα του Φωστήρα στο γήπεδο του Ζωγράφου απο τον Ηλυσιακό (3-1), μείωσε τη διαφορά στους τρείς βαθμούς απο την κορυφή.
Ο ΟΦΗ δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, έδειξε σημάδια κόπωσης στο παιχνίδι, αλλά μετράει το αποτέλεσμα, που φέρνει την κρητική ομάδα, ακόμη πιο κοντά στο στόχο της ανόδου.
Ο αξιόμαχος ΠΑΟΚρουσώνα έκανε την έκπληξη και προηγήθηκε στο 30′ με τον Ζανελάρη (1-0), αλλά ο ΟΦΗ αντέδρασε γρήγορα και με γκολ του Περογαμβράκη στο 33′ και του Πόποβιτς στο 43′ έκανε την ανατροπή (1-2) και πήρε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έψαξε ένα τρίτο γκολ, αλλά δεν το πέτυχε. Κράτησε τη νίκη με 2-1 και συνεχίζει την πορεία του για την άνοδο.
Διαιτητής: Κοκκινάκης (Λασιθίου)
ΠΑΟΚρουσώνα (Πίτσος): Kαλογεράκης, Γιαννακάκης (58′ Παπουτσιδάκης), Μποχώνης, Χελά, Λογοθέτης, Κέβιν, Κρίσπο (46′ Mανουσάκης), Τσακάνι (64′ Κομνηνός), Μπάμπης, Ανωγειανάκης, Ζανελάρης.
Στον πάγκο οι: Κομνηνός, Ρομπάκης, Κοκολογιάννης, Κουρουπάκης, Παπουτσιδάκης, Κουράκης, Μανουσάκης.
ΟΦΗ (Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας (55′ Μπολάκης), Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (55′ Μπουρσέλης), Πόποβιτς (80′ Σαχινίδης), Χαντί, Καλέ.
Στον πάγκο οι: Γουόρντεν, Σαχινίδης, Μπολάκης, Κασμερίδης, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Πίτσος.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
5′ Η πρώτη φάση του αγώνα για τον ΠΑΟΚρουσώνα. Ο Ζανελάρης σε θέσης βολής πλάσαρε απο την μικρή περιοχή, η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.
6′ Απαντάει ο ΟΦΗ. Σεντρα του Καλέ, ο Λογοθέτης διώχνει και η μπάλα φεύγει λίγο άουτ. Πα’ ολίγο αυτογκόλ.
7′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚρουσώνα. Ο Ζανελάρης φεύγει στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, πλάσάρει τον Δερμιτζάκη, αλλά ο Κιάσσος σαν απο μηχανής θεός διώχνει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή τέρματο.
24′ Ο Χαντί σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, πλασάρει, η μπάλα λίγο έξω απο τα δοκάρια.
30′ To 1-0 για τον ΠΑΟΚρουσώνα. Στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, μετά απο μπαλιά του Ανωγειανάκη ξανά ο Ζανελάρης, ο οποίος κρεμάει τον Δερμιτζάκη στην έξοδο με “λόμπα” και ανοίγει το σκόρ (1-0).
32′ Σέντρα του Χαντί, κεφαλιά του Κώτσιου απο το σημείο του πέναλτι, η μπάλα λίγο άουτ.
33′ Ο ΟΦΗ ισοφαρίζει. Ο Καλέ έβγαλε στο ανοιχτό γήπεδο για τον Περογαμβράκη, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚρουσώνα Καλογεράκης έκανε κακή εκτίμηση της μπάλας και ο επιθετικός του ΟΦΗ την έσπρωξε στα δίχτυα (1-1).
37′ Ο Ζανελάρης και πάλι δημιουργεί πρόβλημα στην άμυνα του ΟΦΗ και πλασάρει άουτ μέσα απο την περιοχή.
40′ Ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μποχώνη στον Περογαμβράκη. Ο διαιτητής Κοκκινάκης είπε όχι.
43′ Το 2-1 για τον ΟΦΗ. Ο Καλέ έβγαλε για τον Κοιλιάρα, ο οποίος σέντραρε ιδανικά για τον Πόποβιτς και αυτός έστειλε με κοντινή προβολή τη μπάλα στα δίχτυα. (1-2).
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-2 για τον ΟΦΗ.
48′ Γύρισμα του Κιάσου, πλασέ στην κίνηση του Καλέ, η μπάλα άουτ.
57′ Μεγάλη επέμβαση του Καλογεράκη σε εξ’ επαφής σούτ του Περογαμβράκη.
69′ Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Ο Μπουρσέλης σε θέση βολής πλασάρει ο γκολκήπερ Καλογεράκης διώχνει σε κόρνερ.
81′ Ωραία φάση για τον ΟΦΗ απο τον Μπουρσέλη που πλασάρει άουτ μέσα απο την περιοχή.
86′ Συνδιασμός Μπουρσέλη-Καλέ, σούτ του τελευταίου μέσα απο την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ.

 

AΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ