Connect with us

4ος Όμιλος

ΟΦΗ-Τριγλία Ραφήνας 1-0

Published

on

Το ματς με την Τριγλία Ραφήνας ελλόχευε αρκετούς κινδύνους και αυτο διότι ο ΟΦΗ καλούνταν να αντιμετωπίσει μια από τις πιο σταθερές ομάδες του ομίλου. Η δυσκολία φάνηκε και εντός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο, το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια με γκολ του Βασίλη Σαχινίδη στις καθυστερήσεις επικράτησε με 1-0 των ‘κιτρινόμαυρων’ και παρέμεινε έναν βαθμό μακριά από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Φωστήρα. Οι ασπρόμαυροι έδειξαν διάθεση ωστόσο βρήκαν απέναντι τους ένα καλοδουλεμένο σύνολο που θα μπορούσε σε ορισμένες φάσεις να προηγηθεί στο σκορ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 9′ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κάρδαρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαντί, με τον Λέτσο να δηλώνει παρών λέγοντας ‘όχι’ στον άσο των ασπρόμαυρων.Στο 20′ η Τριγλία απείλησε για πρώτη φορά όμως το σουτ του Σκαφίδα πέρασε άουτ. Στο 24′ ο Ραπτάκης πρόλαβε τον Βασιλείου προτού γίνει απειλητικός, με τον Παπαδόπουλο στο 25′ να μην μπορεί από το αφού έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας να νικήσει τον Δερμιτζάκη στέλνοντας τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.  Στο 27′ ο ΟΦΗ έχασε διπλή ευκαιρία. Ο Φραγκουλάκης δίνει έτοιμο γκολ για τον Πόποβιτς, ο οποίος πλασάρει χλιαρά πανω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στην επαναφορά πλασάρει ο Καλέ και πάλι διώχνει ο γκολκήπερ της Τριγλίας. Στο 33′ ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε εκ νέου να νικήσει τον Δερμιτζάκη με το φάουλ του Χάντι στο 46′ να φεύγει μόλις άουτ.  Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους με τον Περογαμβράκη στο 66′ να πιάνει το σουτ και τη μπάλα να φεύγει σύριζα άουτ. Στο 78′ ο Σαχινίδης είδε το σουτ που επιχείρησε να φεύγει άουτ, με την Τριγλία να απειλεί στο 80′ όμως η προβολή του Δερμιτζάκη βρήκε σε ετοιμότητα τον Δερμιτζάκη. Στο 87′ ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κοιλιάρας έβγαλε για τον Περογαμβράκη, ο οποίος πλάσαρε άουτ. Η λύτρωση για τους Κρητικούς ήρθε στο 89′ όταν ο Χαντί βρήκε τον Σαχινίδη, με τον πρώην άσο των Τρικάλων να πλασάρει εύστοχα δίνοντας ένα μεγάλο τρίποντο στην ομάδα του

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος (71′ Κοιλιάρας, Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (61′ Φαμπίνιο), Πόποβιτς (61′ Σαχινίδης), Χαντί, Καλέ.

Τριγλία Ραφήνας: Λέτσο, Καρδάρης, Μειμάρογλου, Καραδέμητρος, Τσέπας, Σκαφίδας (78′ Σαγανάς), Μανδύλης, Κόντης, Σιάννης (63′ Κότσι), Βασιλείου, Παπαδόπουλος.