Connect with us

7ος Όμιλος

ΟΦΙ-Παλαιοχωρα 5-1

Published

on

Η Παλαιόχωρα δεν μπόρεσε ν’ αντισταθεί στην… ορμή του ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος επικράτησε κατά κράτος στον αγώνα που διεξήχθη στο Βουζουνεράκειο, όπως δηλώνει το τελικό σκορ 5-1.

 

Ουσιαστικά -για να αποδειχτεί το πόσο ανάγκη είχε ο ΟΦΙ αυτό το αποτέλεσμα- στο ένατο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 3-0 ενώ το ημίχρονο έκλεισε στο 4-0… Στην επανάληψη, οι ρυθμοί του αγώνα έπεσαν, με την ομάδα της Παλαιόχωρας να διαμορφώνει το τελικό 5-1 χάρη στην κεφαλιά του Λάμτσε στο 85’.

Το σκορ άνοιξε στο 2ο μόλις λεπτό με αυτογκόλ του Λάμτσε, ενώ ακολούθησαν το 2-0 από τον Κορέτα στο 6’ και το 3-0 από τον Τζελέπη στο 9’. Ο ΟΦΙ… πέταγε φωτιές, ενθουσιάζοντας τους περίπου 1000 φιλάθλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο, τους οποίους αποζημίωσε και με ένα τέταρτο γκολ στο 40’, το οποίο πέτυχε ο Χύσι.

Στο β’ ημίχρονο, στο 81’, ο Μηνάς σημείωσε το 5-0, με τον Λάμτσε να διαμορφώνει με κεφαλιά το τελικό 5-1.

Ο ΟΦΙ φτάνει έτσι στη δεύτερη του μόλις νίκη στη διάρκεια του δεύτερου γύρου και συνεχίζει να ελπίζει για την κατάκτηση του τίτλου στον 5ο όμιλο, από την άλλη η Παλαιόχωρα παραμένει σε μια δύσκολη θέση και χρειάζεται βαθμούς προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή της. Υπενθυμίζεται βέβαια ότι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ατρόμητο Πειραιά που δεν έγινε την περασμένη βδομάδα, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί στην Κάντανο την Προοδευτική.

Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου). Βοηθοί: Μαυρουδής – Ελευθεράκης (Ηρακλείου)

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Κορομηλάς, Τζελέπης, Πότσι, Μούτσα, Χύσι, Μπάμπης, Μηνάς, Κορέτας, Βιγιαφάνε

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Μαυρομιχάλης, Κτιστόπουλος, Λάμτσε, Πάγκαλος, Ράδης, Νικολίτσης, Δημητριάδης, Μέρο, Μανουσάκης, Παλιάτσιος, Ζαχαράκης

Πηγη athlitiko.gr