Connect with us

slideshow

Ο Αρκούδας στην Προοδευτική

Published

on

Η ενίσχυση της Προοδευτικής συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς οι «βυσσινί» προχώρησαν στην 18η μεταγραφή τους.Νέο μέλος της ομάδας είναι ο 17χρονος αριστερός μπακ Αλέξανδρος Αρκούδας, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών και συγκεκριμένα από την ομάδα των Κ20. Σκληρή δουλειά γίνεται στην προετοιμασία, αν και νωρίς ακόμα, αλλά ο προπονητής Γιάννης Μαγγίνας θέλει να φτιάξει μια γερή ομάδα έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Τα μεταγραφικά δεν σταματούν εδώ, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν και άλλες αξιόλογες κινήσεις που θα βοηθήσουν στη συνέχεια.

Από την άλλη βδομάδα ξεκινούν και οι Ακαδημίες της Προοδευτικής, όπου υπεύθυνος είναι ο έμπειρος προπονητής Αλέκος Λιθόπουλος. Συγκεκριμένα την Δευτέρα 25/8 καλούνται τα τμήματα του εφηβικού, παιδικού και προπαιδικού, να βρίσκονται στις 19.00 στο γήπεδο της Νίκαιας, καθώς θα υπάρξει ενημέρωση για τη νέα σεζόν για τη διοίκηση. Την επομένη 26/8 και την ίδια ώρα 19.00 στο γήπεδο της Νίκαιας θα γίνει ενημέρωση

 

στα τμήματα τζούνιορ, προτζούνιορ και αστεράκια. Η διοίκηση τονίζει ότι είναι απαραίτητη και οι παρουσία των γονιών των παιδιών στις συγκεντρώσεις.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply