Connect with us

slideshow

Ο Αυλωνίτης στον πάγκο του Μανδραϊκού

Τι δήλωσε ο νέος προπονητής της Μάνδρας

Published

on

Όπως ήταν αναμενόμενο έκλεισε ο νέος προπονητής της ομάδας μας, που είναι ο κ. Αντώνης Αυλωνίτης.

Ο πρόεδρος του Μανδραικού Στέλιος Γιαλιάς ήταν σε επικοινωνία με τον κ. Αυλωνίτη τις τελευταίες μέρες και αφού τα βρήκαν σε όλα έκλεισε και ανακοινώθηκε επίσημα.

Ο κ. Αυλωνίτης είναι ηλικίας 5 1 ετών, κατάγεται από την Χαλκίδα και έχει πλούσιο βιογραφικό πρώτος ως ποδοσφαιριστής αφού είχε περάσει από πολλές ομάδες τις Β’ & Γ΄Εθνικής κατηγορίας όπως Νίκη Βόλου, Φωστήρας, Θήβα, Χαλκίδα και δεύτερον ως προπονητής αφού έχει περάσει από την τεχνική ηγεσία ομάδων όπως Αχαραϊκό, Θήβα, Λαμία, Ολυμπ. Λιοσίων, Χαλκίδα και βέβαια μην ξεχνάμε ότι έχει διατελέσει για τέσσερα χρόνια (1998-2002) περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής των Εθνικών Ομάδων Νέων & Ελπίδων και συνεργάτης του τότε ομοσπονδιακού προπονητή Ότο Ρεχάγκελ.

Πρόκειται όχι μόνο για έναν έμπειρο προπονητή αλλά και γνώστης της κατηγορίας αφού έχει υπάρξει παίκτης και προπονητής.

Ύστερα από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Αυλωνίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αναλαμβάνω με μεγάλο αίσθημα ευθύνης την τεχνική ηγεσία ενός τόσο ιστορικού και ποδοσφαιρικά ένδοξου συλλόγου. Με την κοινή προσπάθεια διοίκησης, προπονητικού επιτελείου, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα επιτύχει τον στόχο της και θα καταλάβει μία από τις υψηλές θέσεις της τελικής βαθμολογίας. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση γιατί πιστεύω ότι ο

Μανδραικός αξίζει και οφείλει να πρωταγωνιστεί σε αυτήν την κατηγορία στην οποία κακώς βρίσκεται σήμερα».

 

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply