Connect with us

slideshow

Ο Βύζας 1-1 στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα..(φωτο)

Published

on

Μετά απο ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις και πολλά λάθη απο τις δύο ομάδες ο Απόλλωνας Σμύρνης και ο Βύζας Μεγάρων αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Ριζούπολη μπροστά 150 θεατές.

Οι δύο τεχνικοί Γιώργος Βοσνιάδης και Παναγιώτης Τζαναβάρας χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

4′: Τεχνικό σουτ του Ρεκλείτη έξω από την περιοχή και δεξιά του ημικύκλιου, η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από το δεξί γάμα της εστίας του Απόλλωνα.

8′ Γκολλλ. Προσπάθεια Κρουσταλέλη από τα αριστερά, που ανοίγει για τον Διαμαντίδη στα δεξιά, εκείνος βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Καραμαλίκη, ο οποίος θα σουτάρει, η μπάλα θα κοντράρει πάνω στον Παναγόπουλο και ο επερχόμενος Μανιάς μόνος στην κενή εστία απλά την προωθεί στα δίχτυα 1-0.

 

24′: Προσπάθεια του Κοκόλη από τα αριστερά, μπαίνει ταχύτατα στην περιοχή του Απόλλωνα, βγαίνει έγκαιρα ο Κοτταράς και διώχνει με τα πόδια.

41′: Γέμισμα στην περιοχή του Βύζαντα, ο Καραμαλίκης σε πλεονεκτική θέση από το ύψος του πέναλτι επιχειρεί το σουτ, η μπάλα όμως κοντράρει πάνω στον Γρομητσάρη, που επεμβαίνει, και καταλήγει κόρνερ.

45′: Συρτό σουτ Μανιά από τα αριστερά, η μπάλα φεύγει άουτ.

Στο 78’ο Κοκόλης έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε στην μικρή περιοχή ανατράπηκε απο τον Ιασωνίδη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Αρναρέλλης και έφερε το μάτς στα ίσια 1-1.

 

Διαιτητητής Γαβρίλης.Βοηθοί: Φωτόπουλος-Δεληθοδωρής. 4ος: Μπαιρακτάρης(Αθήνας).15′: Κίτρινη κάρτα στον Καραμαλίκη για διαμαρτυρία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(προπονητής Γιώργος Βοσνιάδης):

Κοτταράς(63′ Μένιος),Κωνσταντίνου(70’Δημογιάννης),Κρουσταλλέλης(63’Χιντζίδης), Δεληζήσης(80’Κύριας), Ιωαννίδης, Τσεμπερίδης,Μανιάς(70΄Κορώνης),Κατσίκης(76’Τομαράς),Καραμαλίκης(88’Καραχαλιος),Διαμαντίδης(56’Τσιλιγκίρης),Καραρά(80’Ντουτσαρίδης).

ΠΑΓΚΟΣ: Μένιος,Χιντζίδης,Δημογιάννης,Κύργιας,Ντουτσαρίδης,Τομαράς,Καραχάλιος,Τσιλιγκίρης,Αντωνόπουλος,Παπαδιώτης,Κορώνης.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας):

Παναγόπουλος(46′ Πουρής), Ταμπάκης,Μανδύλης(58’Χαρτσιάς),Κάστρο(71’Μαρίνης),Γρομητσάρης,Γκεμίσης(76’Βελέτης), Ρεκλείτης Διαμαντόπουλος(67′ Ζούμας), Κοκόλης, Αρναρέλλης, Βίτο(46’Σιώκος).

ΠΑΓΚΟΣ: Πουρής,Ζούμας,Φούρναρης,Βελέτης,Δημητρίου,Χαρτσιάς,Καρβούνης,Μαρίνης,Ερρίκος,Σιώκος.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply