Connect with us

slideshow

Ο γυμναστής της Α.Ε. Ηρακλείου μιλά stoplekto.gr

Published

on

Σε κάθε ομάδα που υπάρχουν πρόσωπα που δίκαια χαρακτηρίζονται αφανής ήρωες από την κοινή γνώμη. Άλλωστε, με τη συμμετοχή τους προσδίδουν αυτό που λείπει στις ομάδες που πρωταγωνιστούν, δηλαδή το κάτι παραπάνω και, χωρίς αμφιβολία, λίγοι είναι εκείνοι που το γνωρίζουν αυτό. Ένα πρόσωπα εξ αυτών εργάζεται στο Ηράκλειο στο πλευρό του επιτυχημένου προπονητή, Κώστα Ψυρόπουλου και δεν είναι άλλος από το γυμναστή Δημήτρη Λόντο. Ο άρτια καταρτισμένος γυμναστής των ασπρόμαυρων με τη δουλειά που πραγματοποιεί δείχνει πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει αρκετά καλά το αντικείμενο του ποδοσφαίρου ενώ απόδειξη γι αυτό αποτελούν οι μαρτυρίες τόσο του κ. Ψυρόπουλου όσο και των ποδοσφαιριστών της Α.Ε. Ηρακλείου.

Who is who

Ο Δημήτρης Λόντος είναι πτυχιούχος Γυμναστής του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και κάτοχος UEFA B’ και της Πιστοποίησης UEFA A’. Η εμπειρία που διαθέτει είναι μεγάλη αφού εργάζεται σε ερασιτεχνικά σωματεία από την περίοδο 2007. Αναλυτικα, οι ομάδες που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ο κ. Λόντος είναι οι εξής: Τις περιόδους 2007-2008 / 2008 -2009 / 2009 – 2010 / 2010 – 2011 εργάστηκε Ένωση Αγίων Αναργύρων (Δ’ Εθνική κατηγορία), την περίοδο 2010 – 2011 (Ιανουάριος 2011) προπονητής φυσικής κατάστασης στον Αία Σαλαμίνας Football league 2. Παράλληλα την σεζόν 2011-2012 βρισκοταν στον Άρης Αμφιάλης όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά, ενώ τις περιόδους 2012 – 2013 και 2013 -2014 επέστρεψε στην Ένωση Αγίων Αναργύρων όπου συμμετείχε στην Α’ κατηγορία Αθηνών.

Η ιστοσελίδα www.stoplekto.gr επικοινώνησε με τον ικανότατο γυμναστή ο οποίος απάντησε σε σημαντικά ερωτήματα που αφορούν εκείνον, τον Κωστα Ψυρόπουλου αλλά και την Α.Ε. Ηρακλείου.

-Τι σημαίνει για τον Δημήτρη Λόντο να συνεργάζεται με έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές όπως είναι ο Κώστα Ψυρόπουλος;

Είναι πολύ σημαντική η συνεργασία που έχω με τον κ. Ψυρόπουλο. Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει στο βιογραφικό του τόσες επιτυχίες και σε ιστορικά σωματεία κάτι που αποτελεί για εμένα χαρά αλλά και ένα δυνατό τεστ για τη συνέχεια της καριέρας μου στο χώρο του ποδοσφαίρου. Άλλωστε στη δουλειά του είναι οξυδερκής και πολύ απαιτητικός. Οι επιτυχίες του δε στηρίζονται στην τύχη αλλά στη σκληρή προπόνηση.

kakiouzis

-Πως κρίνεις το επίπεδο του πρωταθλήματος;

Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι υψηλό καθώς συμμετέχουν ιστορικά σωματεία που διαθέτουν δυνατά ρόστερ. Βλέποντας τη βαθμολογία στον όμιλό μας όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο αντιλαμβάνεται αμέσως πόσο δύσκολο αλλά και μεγάλο ταυτόχρονα είναι αυτό που καταφέραμε στην κατηγορία αυτή.

 

-Τι πρέπει να περιμένουμε από την Α.Ε. Ηρακλείου στα μπαράζ ανοδου;

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το στόχο που έχουμε βάλει, δηλαδή την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αφήσαμε πίσω την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό δείχνει την ποιότητα του χαρακτήρα όλων των παιδιών και την ισχυρή προσωπικότητά τους. Είμαστε μία οικογένεια στην ομάδα και με τη στήριξη των φιλάθλων μας, πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το στόχο μας απέναντι σε πρωταθλήτριες ομάδες Αθηνών και Πειραιά

 

-Θεωρείς ότι αποτελεί πλεονέκτημα για εσάς το γεγονός ότι κατακτήσατε το πρωτάθλημα αρκετές αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του?

Αν ρωτούσε κανείς με πόσους βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο θα τερμάτιζε η πρωταθλήτρια ομάδα στον όμιλο μας κανείς δε θα περίμενε αυτό που βλέπει σήμερα. Αυτό όμως είναι η πραγματικότητα. Αυτό αποτελεί δείγμα της δουλειάς του προπονητή κ. Ψυρόπουλου, της δουλειάς του φυσιοθεραπευτή Νικολοβγένη Άγγελου, του φροντιστή Ζαγοράκη, του γενικού αρχηγού Μιχάλη Κακιούζη, της διοίκησης και των παικτών μας που είναι οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο. Έτσι λοιπόν με σωστή διαχείριση και τώρα δημιουργούμε τις συνθήκες για τη συνέχεια της επίτευξης του επόμενου στόχου μας

 

Σε ποια πρόσωπα θα ήθελες να αφιερώσεις την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

Στον κ. Μπελίτσιο Δημήτρη και στη διοίκηση, στους απίστευτους φιλάθλους της ομάδας, στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου και στον Τσατσαρώνη Δημήτρη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply