Connect with us

slideshow

Ο Δημάκης σόκαρε το Αιγάλεω

Published

on

Ωραίο παιχνίδι έγινε στην Ηλιούπολη όπου ο τοπικός Φωστήρας και το Αιγάλεω αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι έχασαν πρώτοι σημαντική ευκαιρία με τη κεφαλιά του Φάρου να περνάει λίγο άουτ στο 25′, όμως οι κυανόλευκοι απάντησαν στο 33′ όταν ο Σταύρου σέντραρε, ο Τζανετάκος έπιασε τη κεφαλιά και ο Τσιμπογιάννης απομάκρυνε εντυπωσιακά. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αρκετά αλλά οι δύο ομάδες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με πρώτους τους φιλοξενούμενους. Ο διαιτητής Ζαραβίνος υπέδειξε πέναλτι στο 75′ σε ανατροπή του Μπουγατσιά από τον Φαρμάκη ξεσηκώνοντας των πάγκο των κιτρινόμαυρων. Ο ρέφερι της συνάντησης απέβαλε τον προπονητή του Φωστήρα, Παύλο Κυριακουλέα μαζί με τον βοηθό του και πέντε λεπτά αργότερα ο Τζανετάκος από τα έντεκα βήματα άνοιξε το σκορ. Όμως, το συγκρότημα από την Ηλιούπολη δεν είχε πει τη τελευταία του λέξη και στο 94′ ο Δημάκης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση της άμυνας του Σίτι σουτάροντας απευθείας στο ”Γ” του ανήμπορου Χατζάκη για το τελικό 1-1 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Κουτσόγιαννος, Γιαννόπουλος.

Φωστήρας (Π.Κυριακουλέας): Τσιμπογιάννης, Φάρος, Ασωνίτης Ν., Ασωνίτης Β., Κυριαζής (46′ Μαστρογιάννης), Μπαρδάκης, Καφαντάρης (21′ Σάχου), Φαρμάκης, Βουλτσίδης (65′ Δημάκης), Χαλιβελάκης, Σπυρόπουλος.

Αιγάλεω (Α.Πυρένης): Χατζάκης, Τζωρτζάτος, Ταμπάκης, Παπουτσής, Μπιταξής, Παπαθανασίου, Κοντιζάς (90′ Κωνσταντόπουλος Κ.), Σταύρου, Τσαρκάνι (70′ Μπουγατσιάς), Τζανετάκος, Βουτυράς (85′ Κωτσερίδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply