Connect with us

7ος Όμιλος

Ο Δρακόπουλος φαβορί για την άκρη του πάγκου στον Παναρκαδικό

Published

on

Ο Αντώνης Δρακόπουλος είναι αυτή την στιγμή το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναρκαδικού με τις δύο πλευρές να είναι σε προχωρημένες επαφές και να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Η επιλογή της διοίκησης στο πρόσωπο του Αντώνη Δρακόπουλου μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ντίσιο μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή με την δική του ξεχωριστή πορεία στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από τις σημαντικότερες και πιο ιδιαιτέρες στιγμές της προπονητικής σταδιοδρομίας του Αντώνη Δρακόπουλου το γεγονός ότι έχει έχει θητεύσει ως συνεργάτης στον Ολυμπιακό δίπλα σε Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τροντ Σόλιντ δίνοντας του το εφαλτήριο για να περάσει από σειρά ομάδων σε Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο 52χρονός εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν στο παρελθόν μέλος του προπονητικού επιτελείου της Προοδευτικής στην Β’ Εθνική στο πλευρό του Λάκη Πετρόπουλου αλλά και σε Πανηλειακό, Ολυμπιακό Βόλου, Καλλιθέα και Πανιώνιο ως άμεσος συνεργάτης του Νίκου Παντέλη ενώ ως πρώτος έχει καθίσει στους πάγκους του Κεραυνού Κερατέας, του ΠΑΣ Πρέβεζας, της Αναγέννηση Σερρών, του Αμβυσσέα Διστόμου, του Ρούβα, του ΑΟ Χανίων και της ομάδας από το Βελούχι.

Βάση λοιπόν του βιογραφικού του η επιλογή της πράσινης διοίκησης στο πρόσωπο του Αντώνη Δρακόπουλου μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί σε μια χρονική περίοδο όπου η ομάδα επιχειρεί να πραγματοποιήσει μια νέα αρχή έπειτα από την προβληματική της εικόνα με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά την τελευταία στιγμή ο Αντώνης Δρακόπουλος εντός των επόμενων ωρών θα είναι και τυπικά νέος προπονητής του Παναρκαδικού με το σωματείο να είναι εν αναμονή ανακοινώσεων.

arcadiaportal.gr