Connect with us

slideshow

Ο Εθνικός πρωταθλητής του Παιδικού Πρωταθλήματος

Published

on

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία για τις Ακαδημίες του Εθνικού Πειραιώς. Για πρώτη φορά στον Πειραιά διεξήχθη το πρωτάθλημα παιδικού σε κατηγορίες. Οι περσινοί πρώτοι των ομίλων αποτέλεσαν την Α’ Κατηγορία (συνολικά 9 ομάδες) και οι υπόλοιπες  24 την Β’ κατηγορία. Στο πολύ ανταγωνιστικό αυτό πρωτάθλημα η εξαιρετική ομάδα των παίδων του Εθνικού, κατέκτησε επάξια την πρώτη θέση και πήρε το 1οπρωτάθλημα Πειραιά στην Α’ κατηγορία παιδικού, αφήνοντας πίσω της ομάδες πολύ καλές επίσης ομάδες όπως ο Ατρόμητος, ο Αετός,  ο  Ίκαρος Καλλιθέας, ο Ιωνικός , η Προοδευτική και άλλες.
Με ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και  μια φουρνιά παικτών που για 4η συνεχόμενη χρονιά βγαίνουν πρωταθλητές στις διοργανώσεις (παιδικού και προπαιδικού) της ΕΠΣΠ, ο κόουτς Δημήτρης Δίελας παρουσίασε μια ομάδα με πολλά  ποιοτικά χαρακτηριστικά, χωρίς διαμαρτυρίες αποβολές και παρατράγουδα, ενώ η χρησιμοποίηση 30 συνολικά παιδιών κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος (αριθμός ρεκόρ για την διοργάνωση), δείχνει την σωστή νοοτροπία για τα τμήματα υποδομών. Δηλαδή και το βάθος της ομάδας και την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες και την φιλοσοφία της ομάδας για πρόοδο και συμμετοχή όλων των αθλητών. Και είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η συνέπεια σε μια σωστή φιλοσοφία, η επιμονή, η μεθοδική δουλειά και ο σωστός σχεδιασμός έχει πάντα αποτελέσματα.
Το επόμενο Σάββατο 9/5 η πρωταθλήτρια ομάδα του Εθνικού  θα δώσει ένα δυνατό  αγώνα με αντίπαλο την μικτή Πειραιά στο γήπεδο Μοσχάτου,  όπου θα πραγματοποιηθεί και μια γιορτή για την κατάκτηση του τίτλου με τις σχετικές βραβεύσεις.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply