Connect with us

slideshow

Ο Ελευσινιακός 2-1 στα Λιόσια τον Ακράτητο

Published

on

Ύστερα απο ένα συναρπαστικό μάτς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων στο γήπεδο του Ακράτητου στα Ανω Λιόσια για την 2η φάση του κυπέλλου Δυτικής Αττικής ο Ελευσινιακός επικράτησε του Ακράτητου 2-1 και πέρασε στην επόμενη φάση. Το πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Ελευσινιακού είχε επικρατήσει 3-0. Πετυχημένο το ντεμπούτο του νέου προπονητή Θανάση Ψύλλια που κοουτσάρισε την ομάδα.

Στο 21′ ο Πρισιμιτζής μπήκε στην μικρή περιοχή του Σαββόπουλου και με διαγώνιο σούτ έκανε το 0-1.

Εξι λεπτά αργότερα 27′ ο Φραγκόπουλος εσπρωξε τον Βασιλείου μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Βάτσιος έδειξε παίζεται προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των παικτών και του προπονητικού team του Ακράτητου. Στο 29′ δυνατό σουτ του Γκότση απέκρουσε ο Πορανίδης.

Στην συνέχεια 30′ σε μια ξαφνική αντεπίθεση του Ελευσινιακού ο Βούκα έγινε κάτοχος της μπάλας και απο πλάγια θέση πλάσσαρε τον Σαββόπουλο 0-2. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαύρος με δυνατό σούτ μείωσε σε 1-2.

Στην συνέχεια 70′ φάουλ Πρισιμιτζή κεφαλιά του Μουρούτσου η μπάλα κτύπησε στο κεφάλι του Σχίζα κόρνερ. Στο 72′ δυνατό σούτ του Βούκα έφυγε άουτ. Ενώ την ίδια τύχη είχε στο 78’και πάλι ο Βούκα. Στο 80’δυνατό σούτ του Απαζίδη απέκρουσε ο Σαββόπουλος.

Διαιτητής Βάτσιος.Βοηθοί: Δημόπουλος-Μάντης

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ(προπονητής Δημήτρης Τσάρος): Σαββόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Σχίζας, Παρτσινέβελος(46′

CELA R), Τσαλερίδης, Κοντιζάς(87’Δέδες),Γκότση, Τσιγγόπουλος(87’Πουλής), Λούπας, Βαιλείου, Μαύρος.

ΠΑΓΚΟΣ: Μερκούρη, Δέδες, CELA R, Αγκάνωβ, Πούλης, Ζαζισκαβίλι, CELA IL.

ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(προπονητής Θανάσης Ψύλλιας): Πορανίδης, Φραγκόπουλος, Νεανίδης, Μουρούτσος, Ευσταθιάδης, Στάθης, Βούκα(78’Ιακωβίδης), Ομασέρε, Κανταρτζής(50’Τσινακίδης), Πρισιμιτζής, Τσατίδης(72’Απαζίδης).

ΠΑΓΚΟΣ: Απαζίδης, Τσινακίδης, Ιακωβίδης, Ντακόλιας.

***Τον αγώνα παρακολούθησαν οι προπονητές της Ζοφριάς Γιάννης Σπαθής, ο Γιάννης Μπότσης του Αίαντα παραλίας ο προπονητής του Ατταλου Χάρης Κουστέρης, ο προπονητής της ΑΕ Ζεφυρίου Σερεμέτης και ο πρώην προπονητής του Ελευσινιακού Σταύρος Ψιμουλάκης, ακόμα ο πρόεδρος Μιχάλης Φωτάρας και 150 περίπου φίλαθλοι.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply