Connect with us

4ος Όμιλος

Ο Εργοτέλης το ντέρμπι, 2-1 τον Ιωνικό

Published

on

Μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Κατσικοκέρη που σημείωσε δυο γκολ στο 74′ και στο 76′ ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-1 του Ιωνικού στο ντέρμπι του 4ου ομίλου και έπιασε την ομάδα της Νίκαιας στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Ο έμπειρος επιθετικός με τέρματα στο 74′ (απο ασιστ του Λεάλ) και 76′ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη μετά τις δυο ισοπαλίες με ΠΟΑ και Τριγλία Ραφήνας και η ψυχολογία των ‘κιτρινόμαυρων’ ανεβαίνει σημαντικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Εργοτέλης είχε καλή παρουσία κυρίως στο α’ μέρος όπου δημιούργησε ευκαιρίες όντας ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τον Ιωνικο να δείχνει βελτίωση στην επανάληψη όμως από τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ κατέρρευσε.

Μόλις στο 6′ ο Σερτζίνιο έκανε το φάουλ και ο Μισέλ είδε την προβολή που έπιασε να καταλήγει άουτ. Στο 9′ ο Παναγόπουλος απέκρουσε την ενέργεια του Βελλίνη, με τους κιτρινόμαυρους να φτάνουν κοντά στο γκολ στο 40′. Ο Λεαλ έφερε τη μπάλα εντός περιοχής ο Βελλίνης έκανε το σουτ και ο Μαρής απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Στο 45′ ήταν η σειρά του Ιωνικού να απειλήσει όμως ο Βασιλειάδης δήλωσε παρών πραγματοποιώντας διπλή επέμβαση στο σουτ του Αργυρίου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το κοντινό πλασέ του Κατσικοκέρη έφυγε άουτ.

Στο β’ μερος ο Ιωνικός μπήκε δυνατά με την κεφαλιά του Γιώργου Κρητικού στο 48′ να καταλήγει άουτ. Στο 54′ ο Κρητικός έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κατσικοκέρη για να γίνει το 1-0 στο 74′ με κεφαλιά του ίδιου ποδοσφιαριστή μετά τη σέντρα του Λεάλ.

Στο 76′ έγινε το 2-0 οταν ο Λεαλ έκανε το σουτ ο Παναγόπουλος έδιωξε δύσκολα και ο Κατσικοκέρης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με σουτ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν παράτησαν το ματς και κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις χάρις σε φάουλ του Καραλή.

Εργοτέλης (Σ. Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Μπάτζιος, Ρουσάκης (61’ Καϊμακαμούδης), Μισέλ, Σερτζίνιο (89’ Βογιατζής), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης (78’ Γκοτσούλιας).

Ιωνικός (Η. Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Μαρής, Μεϊμάρογλου, Παντελίδης, Ασάνοβιτς (58’ Σαπαλίδης), Κρητικός, Καμαρά, Σιμιτσής (78’ Καραλής), Αργυρίου, Μάνιας (46’ Ζαφειρίδης), Πέεφ.