Connect with us

slideshow

Ο Θ. Κουντούρης νέος πρόεδρος στον Περαμαϊκό

Παραμένει σαν αντιπρόεδρος ο Π. Λιακούτσης

Published

on

Ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις δρομολόγησε στον Περαμαϊκό η παραίτηση του Παναγιώτη Λιακούτση από τον προεδρικό θώκο του συλλόγου . Μετά από συνεχείς επαφές και ζυμώσεις το τελευταίο τριήμερο  , επικεφαλής του διοικητικού σχήματος των πρασίνων τέθηκε ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Κουντούρης με τον κ. Λιακούτση να παραμένει τελικά στο Δ.Σ. ως αντιπρόεδρος μετά από ασφυκτικές πιέσεις.

Με δηλώσεις του  ο κ. Λιακούτσης τόνισε:

« Αναλαμβάνει  τη ηνία του σωματείου ένας ‘άνθρωπος που θεωρώ ως τον ιδανικό να υλοποιήσει το όραμα όλων μας για ένα Περαμαϊκό υγιή και ισχυρό που σύντομα θα μπορεί να ξεφύγει από τα στενά όρια του Πειραιά . Ήδη από το καλοκαίρι θέσαμε τις βάσεις για ένα σύλλογο οργανωτικά και ταμειακά υγιή , Είναι ανάγκη να σταθούμε όλοι δίπλα στον κ. Κουντούρη.»

*Αμέσως μετά τον αυριανο φιλικό αγώνα με τον Ήφαιστο( 20.30) οι παίκτες θα έχουν την πρώτη γνωριμία  με τον νέο πρόεδρο στα γραφεία των επιχειρήσεων του όπου και θα τους μοιραστούν δώρα και μισθοί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας.

« Είναι τιμή μου να ηγούμαι ενός συλλόγου όπως ο Περαμαϊκός με τέτοια ιστορία και δυναμική» δήλωσε ο κ. Κουντούρης και πρόσθεσε: « Καλώ κοντά μου όλους όσους αγαπούν την ομάδα για να την φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε »

ANT.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply