Connect with us

4ος Όμιλος

‘Ο Ιωνικός παύει να ειναι ακέφαλος’

Published

on

Έπειτα από δυο μήνες αδράνειας και με τις μοναδικές περιπτώσεις διοικητικής διαδοχής που παρουσιάστηκαν, να αποδεικνύονται “φούσκες”, οι Rangers αποφάσισαν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, να ηγηθούν της σωτηρίας του Ιωνικού.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύει αυτός ο τόπος, σίγουρα μια τέτοια επιλογή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη, όμως είναι επιτακτική ανάγκη να διαφυλαχθεί ο ιστορικός Ιωνικός και να μην αφεθεί στο έλεος κανενός. Στα πλαίσια αυτά, κι έπειτα από σχετική συνέλευση που συγκλήθηκε μεταξύ των οπαδών του Ιωνικού, αποφασίστηκε η ομάδα να πραγματοποιήσει την πρώτη της συνάντηση, την Δευτέρα 27/7 και ώρα 19.00, στο γήπεδο της Νεάπολης με όλους τους παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Μέσα από την συνάντηση αυτή θα προκύψει και η Διοικούσα Επιτροπή, επισφραγίζοντας πλέον και επίσημα πως ο Ιωνικός επιστρέφει δυνατά. Ο Ιωνικός από σήμερα παύει να είναι ακέφαλος και για όλες τις αποφάσεις υπεύθυνη θα είναι η Επιτροπή που θα οριστεί, ενώ έχει υπάρξει ήδη συνεννόηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αριστειδόπουλο Τάσο.