Connect with us

4ος Όμιλος

“Ο κόσμος θα αποφασίσει για το μέλλον του συλλόγου”

Published

on

Στο επίσημο site της ομάδας μίλησε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Στέλιος Παλαιοχωρίτης, αναφορικά με την μέχρι τώρα πορεία των κυανόλευκων καθώς και για τις διοικητικές εξελίξεις που αναμένονται στον σύλλογο.

” Βρισκόμαστε 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε μιας εξαιρετικά δύσκολης χρονιάς – βάση των δεδομένων που παρουσιάστηκαν το καλοκαίρι – όπου ο Ιωνικός εξασφάλισε πρωτίστως την ύπαρξή του κι έπειτα την συμμετοχή του στις Εθνικές κατηγορίες και για την σεζόν 2016-17.
Είναι τεράστια επιτυχία, αναλογικά με την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας, καθώς ελάχιστοι άνθρωποι που κατά κύριο λόγο είναι χαμηλόμισθοι ή άνεργοι, μπόρεσαν να κρατήσουν την φλόγα της ομάδας μας, του Ιωνικού, αναμμένη την στιγμή που ο κύριος όγκος του κόσμου έλαμψε φέτος δια της απουσίας του. Δώσαμε τον αγώνα μας για να μπορεί ο Ιωνικός να υπάρχει και να αγωνίζεται και χάρις σε αυτόν τον αγώνα που δόθηκε και κερδήθηκε μπορεί ο καθένας σήμερα να ασκεί κριτική στην ομάδα, διότι αν αφήναμε τον σύλλογο έρμαιο των καλοκαιρινών “ευκαιριών” που παρουσιάστηκαν στην καλύτερη περίπτωση θα βρισκόμασταν Γ’ τοπικό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους απλούς, αγνούς φιλάθλους που ήταν δίπλα μου φέτος, που με στήριξαν και που συνετέλεσαν κι αυτοί στην σπουδαία προσπάθεια που κάναμε. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες της ομάδας, που αγωνίστηκαν πρώτα απ΄όλα με πάθος για την φανέλα με το αστέρι βάζοντας πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό κομμάτι. Ήταν εκείνοι μαζί με το προπονητικό τιμ που έδιναν στο γήπεδο τον δικό τους αγώνα.

Η επόμενη μέρα λοιπόν οφείλει να ξεκινήσει από νωρίς να προγραμματίζεται για να μην επαναληφθούν τα περσινά λάθη. Μόλις η ομάδα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της στις Εθνικές Κατηγορίες θα συσταθεί μια νέα επιτροπή η οποία θα κληθεί να διαχειριστεί όλες τις προσφορές από τους ενδιαφερόμενους και συλλέγοντας τες, θα τις παρουσιάσει στην Γενική Συνέλευση ώστε ο κόσμος να αποφασίσει για το μέλλον του συλλόγου. Στην επιτροπή αυτή δεν θα συμμετάσχω εγώ, δίνοντας χώρο σε οποιονδήποτε θέλει να εκφράσει το ενδιαφέρον του.

Είναι ευχή όλων μας, επιχειρηματίες από την Νίκαια να βγουν μπροστά και να αναλάβουν να οδηγήσουν τον σύλλογο ψηλά, όμως κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται καθώς ο Ιωνικός είναι μια ιστορική ομάδα, δίχως καμία οικονομική οφειλή και ένα γήπεδο αντάξιο της Super League.

Τέλος, θα ήθελα να κάνω μια ξεχωριστή αναφορά στην συμβολή του Γιώργου Σπανού φέτος που όταν η ομάδα είχε ανάγκη, στάθηκε δίπλα της ακόμα μια φορά. “