Connect with us

4ος Όμιλος

Ο κόσμος κοντά στην Προοδευτική

Published

on

Τον Άγιο Ιερόθεο υποδέχεται αύριο η Προοδευτική και στον κόσμο της Προοδευτικής επικρατεί κινητοποίηση  μετά και τα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα.

«  Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας , να ενισχύσουν την ομάδα , δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους .Με την συμπαράσταση τους τα παιδιά παίρνουν μεγαλύτερη δύναμη» δήλωσε ο Γενικός Αρχηγός των «βυσσινί» Αλέκος Νταβέλης ο οποίος αναφερόμενος στο παιχνίδι δήλωσε:

« Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ομάδα της κατηγορίας . Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Η Προοδευτική βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο , από τότε που ανέλαβε την ομάδα το τεχνικό δίδυμο του Πάρη Ανδράλα και του Βασίλη Σπέρτου . Δυο παιδιά που αγαπάνε υπερβολικά την ομάδα , έχουν γαλουχηθεί σε αυτή και είναι μάλιστα και ιδιαίτερα εξελίξιμοι και ταλαντούχοι προπονητές που θα κάνουν καριέρα  .»

Από τον αυριανό αγώνα θα απουσιάσουν ο τραυματίας Κουσουρής, ο Δηλαβέρης που μπήκε μεν σε κανονικό πρόγραμμα αλλά θεωρείται ακόμα ανέτοιμος  και ο τιμωρημένος Καλαϊτζίδης .

Για τον τελευταίο διευκρινίστηκε από τους υπευθύνους ότι περιβάλλεται με απόλυτη εμπιστοσύνη και πως η αποβολή ήταν μια κακή στιγμή μέσα στο παιχνίδι .

Χαρακτηριστικά ο κ. Νταβέλης τόνισε:

« Η Προοδευτική  είναι κοντά σε όλους τους παίκτες της  .Όλη η ομάδα είναι μια πολύ καλή και αγαπημένη  οικογένεια και αυτό βγαίνει και φαίνεται  μέσα στο γήπεδο.