Connect with us

4ος Όμιλος

Ο Λέτσο στα δύσκολα δηλώνει παρων

Published

on

Γνωστός στο κοινό της Γ’ Εθνικής έγινε την περίοδο που κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον ΑΟΤ Αλίμου, όταν σε εκείνη την καταπληκτική ομάδα κατάφερε να κερδίσει μια θέση στη βασική ενδεκάδα των πρωταθλητών. Ο Αλέξανδρος Λέτσο ωστόσο έδειξε ότι η συγκεκριμένη σεζόν θα αποτελούσε το προάγγελο για το τι θα επακολουθούσε.

Ο νεαρός τερματοφύλακας που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στους κορυφαίους της κατηγορίας την προηγούμενη Κυριακή εκεί που χρειάστηκε δήλωσε παρών αφού με τις εκπληκτικές του επεμβάσεις κράτησε όρθιο τον Ιωνικό στο ‘Ζηρίνειο’ βάζοντας το δικό του λιθαράκι στη νίκη της ομάδας του επί της Κηφισιάς.

Φάση κλειδί του συγκεκριμένου αγώνα τα όσα διαδραματίστηκαν στο 21′, με την Κηφισιά να κερδίζει πέναλτι και τον Στέλιο Μακρίδη να στήνει τη μπάλα στην άσπρη βούλα. Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός πορτιέρο επέλεξε τη σωστή γωνία και αφού απλωσε το τεράστιο κορμί του δεν επέτρεψε στον παίκτη της Κηφισιάς να σκοράρει διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο β’ ημίχρονο είπε και παλι ‘όχι’ σε σουτ του Παναγιωτόπουλου με μια εκπληκτική επέμβαση και έδειξε την κλάση του.

Ο Λέτσο δεν είναι η πρώτη φορά που αποκρούει πάντως πέναλτι αφού και πέρυσι είχε πράξει ανάλογα στο ‘Γεντί Κουλέ’ όταν σταμάτησε τον Άγγελο Χαντί από την επίτευξη τέρματος σε ένα παιχνίδι που έδωσε ρεσιτάλ κάτω από την εστία όμως τόσο εκείνος όσο και η ομάδα το προδόθηκαν στα τελευταία λεπτά.