Connect with us

slideshow

Ο Λουτσιάνο ανέλαβε τον Παναργειακό

Published

on

Ο 42χρονος Βραζιλιάνος τεχνικός συμφώνησε σε όλα και η ομάδα προχωράει πλέον σε μεταγραφές. Αύριο η πρεμιέρα και η πρώτη προπόνηση. Η προσπάθεια κτισίματος του νέου Παναργειακού ξεκίνησε με τονπλέον εντυπωσιακό τρόπο, καθώς η διοίκηση προχώρησε χθες σε συμφωνία με τον προπονητή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο 42χρονος Βραζιλιάνος είναι ασφαλώς ένα ιδιαίτερα «βαρύ» όνομα και αναμένεται να βάλει την δική του σφραγίδα στην δημιουργία μίας ομάδας που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα ανταποκριθεί απόλυτα στις προσδοκίες των φιλάθλων της. Ο τεχνικός διευθυντής της Αργίτικης ομάδας εξέτασε πολλές περιπτώσεις και κατέληξε σε αυτή του Βραζιλιάνου τεχνικού, κάνοντας την σχετική εισήγηση, που αποδέχθηκε η διοίκηση του Αγγελή Μπόμπου. Ο Λουτσιάνο, ύστερα από μία μεγάλη καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, ξεκίνησε την προπονητική και έβαλε την δική του ξεχωριστή σφραγίδα από όπου και αν πέρασε. Ο 42χρονος τεχνικός ξεκίνησε από την ΑΕΛ Καλλονής, ενώ στην συνέχεια πέρασε από τους πάγκους του Αιγάλεω της Γλυφάδας και την Νίκης Βόλου.

Ο νέος τεχνικός του Παναργειακού έχει ξεχωριστή εμπειρία και ασφαλώς η τελική του επιλογή αποτελεί την πρώτη απόδειξη, ότι οι άνθρωποι στην ομάδα του Άργους έχουν μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες.

Ήδη ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα βρέθηκε χθες στο Άργος και ουσιαστικά έπιασε αμέσως δουλειά, καθώς είχε πολύωρη συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Καλιτζάκη. Ο νέος προπονητής του Παναργειακού ενημερώθηκε για την κατάσταση της ομάδας, είδε τις εγκαταστάσεις και στην συνέχεια ασχολήθηκε με οργανωτικά, αλλά και μεταγραφικά

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply