Connect with us

stoplekto

“Ο Ολυμπιακός Περάματος θα βρει τον δρόμο του”

Published

on

Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Ο Κώστας Βάρσος βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία της οργάνωσης του Ολυμπιακού Περάματος όπου μέχρι σήμερα έχουν έρθει νέοι παίκτες ταλαντούχοι με ποιότητα και σίγουρα θα προσφέρουν και θέαμα, οργανωτικότητα και ποδοσφαιρική αρετή.

Γίνεται μεγάλη και τεράστια προσπάθεια, μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να οργανώσει σε όλα τα πλαίσια το σύλλογο από τις υποδομές μέχρι και την πρώτη ομάδα.

Η εμπειρία του φάνηκε από την πρώτη στιγμή, καθώς κατάφερε πράγματα ακατόρθωτα, όπου κάποιοι άλλοι δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να ανταπεξέλθουν κάτω από αυτές συνθήκες.

Με αυταπάρνηση, με αυτοπεποίθηση και με έξυπνες κινήσεις κινήθηκε στον ποδοσφαιρικό χώρο όπως αυτός γνωρίζει, αφού η εμπειρία του ήταν καθοριστική αλλά και ικανότητα του να φέρει τον σύλλογο σε μία συμμετρική αλλά και σοβαρή κατάσταση ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β Πειραιά.

Του ευχόμαστε τα καλύτερα, ο σύλλογος αυτή τη στιγμή ξεκινάει με 10 νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπου θα έχουν και την ποδοσφαιρική εμπειρία να σταθούν.

Ευελπιστούμε ότι ο σύλλογος θα βρει τον δρόμο του μετά από την κακή και αποτυχημένη περσινή χρονιά, όπου στοίχισε δυστυχώς σε όλα τα σημεία δημιουργώντας ρήγματα στην ομάδα, από ανθρώπους όπου πραγματικά δεν είχαν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Ευτυχώς ανήκουν στο παρελθόν, και έτσι προχωράμε στο παρόν και στο μέλλον.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κυρίως τον κύριο Βασίλη Κουτσούπη , τον κύριο Γιώργο Χάλαρη αλλά και τον κύριο Αργύρη Κεραμιδά για την άψογη συνεργασία και την ποδοσφαιρική τους βοήθεια στον σύλλογο μας.

Επιφυλασσόμαστε κι εμείς για κάτι ανάλογο, ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί οι παράγοντες που δεν πέφτουν στο πτώμα από πάνω να φάνε την σάρκα του, αλλά αντιθέτως βοηθούν στην ανάσταση και στην πορεία να σταθεί ο σύλλογος με αξιόλογους ποδοσφαιριστές.»