Connect with us

slideshow

Ο Πανερυθραϊκός 2-1 εκτός το Χαλάνδρι που φωνάζει για την διαιτησία

Published

on

Το προβάδισμα της πρόκρισης πήρε ο Πανερυθραϊκός που επικράτησε στον πρώτο ημιτελικό εκτός έδρας του Χαλανδρίου με 2-1, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Τσουκαλά και εστιάζουν στην φάση του πέναλτι με την οποία προηγήθηκε η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ποιο δυνατά στο ματς και στο 12’ ο Σούτας “έσπρωξε”τον Αντωνιάδη μέσα στην περιοχή με το ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει το σημείο του πέναλτι ( σε μια δύσκολη  αλλά και αμφισβητούμενη φάση) . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάσκαρης ανοίγοντας το σκορ (0-1). Ένα τέταρτο αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Παστού (1-1). Στο 35’ ο Παπάζογλου μόνος με το τέρμα είχε κακό τελείωμα χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα. Και στο 40’ ο Παπαθανασίου άφησε την ομάδα του με δέκα στον αγωνιστικό χώρο καθώς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, (με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονταιν έντονα στον Τσουκαλά).

Στο δεύτερο μισό του αγώνα η Ερυθραία σημείωσε και δεύτερο τέρμα αυτή την φορά με κεφαλιά του Αντωνιάδη σε σέντρα του σκόρερ του πρώτου τέρματος. Λίγο λεπτά πριν ο Μολφέσης απέκρουσε σωτήρια σουτ του Λούκα.

 

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Αργυρός-Κουντουρέλλης

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Γιώρας, Γκόνος (70′ Κατσούλης), Ιωαννίδης, Παστός, Θανόπουλος, Σιούτας (25′ Λούκας), Μαντζάνας (61′ Λιβαρτζηνός), Καρακάσης, Καλογερόπουλος, Σπυρόπουλος, Κράσι

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Τριανταφύλλου, Γκριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Παπαθανασίου, Λάσκαρης, Τσίπρας (71′ Κοπάνης), Αντωνιάδης (88′ Λιανόπουλος), Παπάζογλου (82′ Αδραχτάς).

foto sportifico.gr Xristos Xostikidis

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply