Connect with us

slideshow

Ο ΠΑΟ Λουτρακίου 2-0 τον Άτταλο και παίζει τα “ρέστα” του στην Ραφήνα (φωτο)

Published

on

‘Ζωντανές’ τις ελπίδες του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης διατήρησε ο ΠΑΟ Λουτρακίου ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Άτταλου Νέας Περάμου. Πλέον, οι ‘οράνιε’ θα πάνε την ερχόμενη Κυριακή (2 Ιουνίου) στην Ραφήνα και με νίκη κόντρα στην Θύελλα θα πανηγυρίσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Στο αγωνιστικό μέρος, ο ΠΑΟΛ ήταν καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα παίρνοντας εύκολα το ‘τρίποντο’. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ δυο φορές (26′,34′) όμως οι προσπάθειες των Αποστολάκη και Χρυσαφίδη σταμάτησαν στο δοκάρι της εστίας του Κουνελάκη. Στην επανάληψη, οι Κορίνθιοι έλυσαν τον γόρδιο δεσμό στο 52′, με τον Αποστολάκη να ανοίγει το σκορ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 72′ με όμορφη ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Να σημειωθεί ότι ο Άτταλος αγωνιζόταν από το 59′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μονέ με δεύτερη κίτρινη. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βράκα που είχε για άξιος συμπαραστάτες τους Καμπούρη και Σπανο (ΣΔ Εύβοιας)

ΠΑΟΛ: Μπέκος, Τσουμάνης(75′ Κάλλας), Γκαρμίρης, Τσώκος, Μαυρέλης, Σπέτσης(78′ Γιαννακούλης), Αντωνίου, Ζερβός, Χρυσαφίδης(46′ λ.τρ Δημάκης), Αποστολάκης , Παινέσης

ΆΤΤΑΛΟΣ: Kουνελάκης, Τζαφέρης, Γκουτζούλας(63′ Πέγκος), Κυρίτσι, Καλαιτζίδης, Κουσίδης, Τζελαί(56′ Καραμανίδης), Κατσάφαρος, Μονέ, Στρατάκης, Τσαούσης(75′ Δουληγέρης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply