Connect with us

stoplekto

Ο Περαμαϊκός καταγγέλλει τον Ι. Ποντίκη

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΠΟ Περαμαϊκός εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση προς την ΕΠΣ Πειραιά :

«Καταγγέλλουμε τον εκπρόσωπο και μέλος του ΔΣ της Ε.Π.Σ.Π. Κο Ποντίκη ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι που έδινε η ομάδα μας ΑΠΟ Περαμαϊκός με το φιλικό σωματείο ΑΟ Κορυδαλλού με αφορμή κάποιων λεκτικών αντιπαραθέσεων που υπήρχαν στις κερκίδες του γηπέδου μας που με την έγκαιρη παράβαση της Διοίκησης μας λάβανε τέλος χωρίς την παραμικρή συνέχεια ο εν λόγω  κύριος Ποντίκης άρχισε να διαπληκτίζεται με άτομα φιλάθλους της ομάδας μας φωνάζοντας τους σε έντονο ύφος με συνέπεια τον λόγο να τον πάρει η Διοίκηση μας ρωτώντας τον με απορία ποιο ήταν το πρόβλημα που ο Κο Ποντίκης είχε αυτή την επίμαχη λογομαχία μόνο με τους φιλάθλους μας η απάντηση ήταν η εξής’ ’Όταν εγώ ο Ποντίκης είμαι παρών στο γήπεδο απαιτώ από τους φιλάθλους σας να είστε κότες’’.

Ποιος είστε Κε Ποντίκη  εσείς που θα μας αποκαλέσετε κότες και θα το απαιτήσετε κιόλας από εμάς εκπροσωπώντας την ΕΠΣΠ ή τον ΑΟ Κορυδαλλού;;;…….

Κύριοι της ΕΠΣΠ απαντήστε μας αν υιοθετείτε τέτοιες θέσεις εκπροσώπων σας για να το γνωρίζουμε και εμείς έτσι ώστε να πάρουμε τα μέτρα μας!

Καταγγέλλουμε λοιπόν τον εκπρόσωπο σας και μέλος σας όπως μας συστήθηκε Κο Ποντίκη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του που για καλή του τύχη με την παρέμβαση της Διοίκησης μας φυγαδεύτηκε μέχρι την έξοδο της πόρτας του γηπέδου για να αποφευχθούν τα χειρότερα .

Κύριοι κρατάμε τις επιφυλάξεις μας πλέον με αυτές τις συμπεριφορές σας και σε περίπτωση όποιας και αν είναι αυτή τιμωρία για του σωματείο μας για το συγκεκριμένο γεγονός επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας. »