Connect with us

slideshow

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης στο πλευρό του ΑΟΑΝ

Published

on

Το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Νεκτάριος Στάθης στους παίκτες του αμέσως μετά το τέλος του φιλικού με το Γιούχτα για να αποφορτιστούν από την ένταση της προετοιμασίας και να ετοιμαστούν για το τελικό στάδιο που ξεκινάει την Τρίτη τελείωσε και όλοι επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς δουλειάς.

Ο κόουτς του ΑΟΑΝ παρουσιάζεται πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση των παιχτών του κάτι που αποτυπώνεται και στην αήττητη παρουσία τους στα φιλικά έχοντας αποκλειστικά αντιπάλους τις υπόλοιπες ομάδες του νησιού που θα αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική, αλλά και τον Α.Ο. Χανιών που θα αγωνιστεί στη Football League. Με το ίδιο σκεπτικό σε πρώτη φάση έκανε δεκτό το αίτημα του Ηροδότου για φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων την επόμενη Τετάρτη (4/9).

Το γεγονός που επισκίασε το φιλικό του ΑΟΑΝ με το Γιούχτα ήταν όμως η παρουσία στο γήπεδο του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη και η συνάντηση του με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ψυλλάκη. Ο Περιφερειάρχης που κατάγεται ως γνωστόν από τις Αρχάνες και έχει διατελέσει με απόλυτη επιτυχία Δήμαρχος στην περιοχή (επί των ημερών του δημιουργήθηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας του Γιούχτα που απετέλεσαν θέμα σχολιασμού και θαυμασμού για όλη την αποστολή του ΑΟΑΝ) έδειξε απόλυτος γνώστης της κατάστασης που επικρατεί τόσο στην ομάδα του ΑΟΑΝ, όσο και στα θέματα που ανέκυψαν από την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο κ. Αρναουτάκης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την άδικη και άνιση αντιμετώπιση όπως την χαρακτήρισε των Κρητικών ομάδων που θα αναγκαστούν να κάνουν υπερδιπλάσια ταξίδια (!!!) από τις ομάδες της Αθήνας που θα κληρωθούν στον όμιλο τους. Σε σχετική ερώτηση του μάλιστα από τον πρόεδρο του ΑΟΑΝ έδειξε πρόθυμος να αναλάβει πρωτοβουλία (φυσικά πάντα με την σύμφωνη γνώμη των οκτώ Κρητικών ομάδων που θα αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική) για κινήσεις και επαφές που θα διευκολύνουν την κατάσταση.

Ο πρόεδρος του ΑΟΑΝ αιφνιδιάστηκε ευχάριστα με τη γνώση του Περιφερειάρχη για το φλέγον θέμα που έχει προκύψει με το γήπεδο και την έλλειψη χώρου για προπόνηση του μοναδικού εκπροσώπου του νομού Λασιθίου στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Μάλιστα ο κ. Ψυλλάκης που εδώ και καιρό προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει το Δήμο Αγίου Νικολάου να βελτιώσει τις συνθήκες στο γήπεδο, τις εξέδρες και τα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Αγίου Νικολάου ενόψει του σχετικού ελέγχου από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ένοιωσε για πρώτη φορά ότι κάποιος επίσημος φορέας μπορεί να κατανοήσει τα αυτονόητα και το δίκαιο των αιτημάτων της διοίκησης του. Και μπορεί η Περιφέρεια να μην έχει αρμοδιότητα στο θέμα, όμως η παρουσία και μόνο του Περιφερειάρχη και η ηθική του συμπαράσταση μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη τουλάχιστον ψυχολογικά για τον διοικητικό ηγέτη του Αγίου Νικολάου στον αγώνα του με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Ήδη φαίνεται ο ΑΟΑΝ να βρίσκει ένα σημείο επαφής για τις προπονήσεις της εβδομάδας (που ως γνωστόν γίνονται στα γήπεδα Κριτσάς και Ελούντας), όμως το μεγάλο αγκάθι των ημερών αποτελούν τα έργα βελτίωσης στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου, την φυσική έδρα του ΑΟΑΝ που με την τωρινή κατασταση στην οποία βρίσκεται πολύ δύσκολα θα περάσει τον έλεγχο αδειοδότησης της ΕΠΟ. Για το σκοπό αυτό η πίεση του προέδρου του ΑΟΑΝ στις υπηρεσίες του Δήμου αναμένεται να ενταθεί από την στιγμή που τα χρονικά περιθώρια μέχρι τον έλεγχο είναι ασφυκτικά στενά.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply