Connect with us

7ος Όμιλος

Ο… killer του Ιερόθεου, Νίκος Μακρίδης δηλώνει: “Θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλους”

Published

on

Στον Άγιο Ιερόθεο ήρθε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για συγκεκριμένη δουλειά και ο Νίκος Μακρίδης όχι απλά την κάνει, αλλά συστήνεται αυτούς τους πρώτους μήνες στον κόσμο του Περιστερίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο πρώην άσος της Ένωσης Ερμιονίδας παίρνει από το χέρι την ομάδα από την περιοχή των δυτικών προαστιων και την οδηγεί σε μια βέβαιη παραμονή.

Ο ικανότατος… killer έχοντας φτάσει τα 5 τέρματα σε 4 συμμετοχές δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση δικαιώνοντας την επιλογή της διοίκησης να τον εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου μετά τη φυγή του Ματέο Κράσι.

Ο γεννημένος στις 9/5/1989 δηλώνει παρόν την ύστατη ώρα, με τον ίδιο να μιλάει για την πορεία της ομάδας του στην ιστοσελίδα μας λέγοντας

Σίγουρα αυτή την περίοδο βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι πολύ σημαντικά που στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουμε πάρει 12 βαθμούς. Αυτό μας έχει βοηθήσει ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά και αν είστε βέβαιοι ότι θα αποδώσουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο”.

Για τα πέντε τέρματα που έχει πετύχει στα τελευταία 4 ματς που έχει αγωνιστεί ο ικανότατος άσος είπε: Είμαι χαρούμενος που έχουμε πετύχει γκολ που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Βέβαια ένας επιθετικός για να σκοράρει χρειάζεται και τη βοήθεια των συμπαικτών του, οπότε οι συμπαίκτες μου και ο τρόπος που παίζουμε με έχει βοηθήσει σημαντικά.

Για τη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, ο Μακριδης είπε: Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Κάθε ματς το κοιτάζουμε ξεχωριστά εγώ και οι συμπαίκτες μου και δίνουμε το 100% για να κερδίζουμε. Αυτό θα συνεχισουμε να κάνουμε μέχρι τέλους για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται